Monday, 16 May 2016




Hai uol, selamat petang ya......


Pernah tak korang tengot, ada orang tu makan banyak, tapi badan maintain je kan. Ishhh....geram pulak rasenya, kenapa kita ni makan sikit tapi badan cepat pulak naiknya. 

Kalau uol ada masalah berat badan cepat naik, better try aje la pejam mata dapatkan Premium Beautiful. Lagi pun kalau kena gaya, uol boleh dapatkan Premium Beautiful dengan Harga Ansuran Bulanan.

Ada yang tanya kuza, kalau pakai Premium Beautiful ni tak susah ke nak makan?

Ha..... ni jawapan dia....... lagi la senang nak makan akak2 semua, sebab bila pakai PB ni, yang pertama, lemak badan kita akan di susun cantik je. Mean tak kan ada lemak-lemak bertingkat lagi dah.

Bila makan pulak, memang kita akan cepat rasa kenyang. Biasanya orang yang dah pakai PB ni, Rasa nak makan tu memang akan jadi kerap lapar, tapi bila suap makanan dalam mulut dia akan jadi cepat kenyang. Kalau dulu uol jenis makan sepinggan penuh nasi, lepas pakai PB confirm uol nak habiskan separuh pinggan pun rasa payah. Sebab apa tau? Sebab PB automatically tolong control rasa nak makan untuk kita. Best kan?

Cepat-cepat contact Kuza ye.....untuk dapatkan Free Fitting Premium Beautiful dalam tempoh terhad ni. Dan special price harga Runtuh PB untuk 5 orang terawal yang dapatkan PB Corset dalam bulan Mei ni.


Kuza
018 227 1997

Sunday, 15 May 2016


Hai everyone!!!

Petang ni kuza nak share satu penyakit yang maybe you all sendiri alami, atau husband you all atau ahli keluarga. Nak tahu? baca sampai habis.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ada yang mengidap BUASIR ?

Malu nak jumpa DOKTOR?

Takut nak buat PEMBEDAHAN?




Now, you all tak perlu risau ye sebab kuza nak share satu testimoni cream magic ni. Nampak macam biasa, tapi dia punya keberkesanannya memang tak boleh dinafikan.

Untuk pengetahuan you all, customer kuza ni, suami dia mengidap BUASIR. Nak kate tahap berapa tak tahu, sebab bila time nak membuang tu darah memang keluar sama, nak duduk memang tak selesa langsung, sebab buasir tu terkeluar dan selalu rase sakit-sakit. 




Dua minggu lepas, try lah CREAM MAGIC ni, Alhamdulillah...... selepas sapu seminggu, dah kurang sakit, buasir pun makin mengecut, nak duduk, nak drive kereta pun selesa je. 

Syukur sangat-sangat, sebab suami customer kuza ni, memang takut nak jumpe doktor. 

Sekarang ni pun masih sapu, hope buasir tu akan terus kecut dan hilang/sihat seperti sediakala.

Kita ikhtiar Allah jua penyembuhnya, CREAM MAGIC ni hanya perantaraannya saje. Kepada sesiapa yang mengalami BUASIR boleh ikhtiar dengan cream ni. Insyallah membantu.


KUZA
018 227 1997

Monday, 11 April 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera uolls.

Rasenya dah lame kuza tak update blog kan? Bukan tak nak, cuma tak berkesempatan nak celah nak jengot lama-lama. Apapun hari ni kuza nak share satu testimoni baik punya iaitu tetsimoni kawan kuza sendiri.

Jom selami apa yang dikongsi sahabat kuza ni
-Cik Aisyah Rawi.

Saya pengguna tegar Premium Beautiful korset hampir 2 bulan 1/2...

2013: Saya amalkan diet tanpa nasi, exercise, sapu losyen panas dan ambil supplemen untuk kurus tapi badan tetap macam tu je, no changes at all...

2014: Same last year routine untuk dapatkan shape badan yang lebih cantik tapi hasilnya tetap sama, susut sedikit je dari asal..

2015: Saya mula menyarung Premium Beautiful korset selama lebih 8 jam setiap hari secara konsisten, exercise dan makan seperti biasa..Alhamdulillah badan mula susut dan ada shape..Yang paling best, berat saya juga turun dari 70+ kg ke 60+kg...Selalunya saya alami senggugut yang teruk setiap kali period, yang tu pun dah beransur kurang, sampaikan period datang pun tak sedar. Migrain pun jarang2 sekarang ni..Alhamdulillah, ditemukan dengan Premium Beautiful..

Hidup saya berubah dari satu fasa ke fasa yang lebih baik...Nothing is better than this..Alhamdulillah once again..I will keep Premium Beautiful as my companion through my life journey..InsyaAllah..

 
- Cik Aishah binti Rawi


Hah, tu dia.....nak result yang cantik, yang meletops kenelah istiqomah, kene ade disiplin. Tak susah pun, Malah pakai Pb boleh menstabilkan sistem dalaman kewanitaan kita juga. Pendek kata,  badan ramping sekali dapat sihat tubuh badan.

Uolls yang masih tercari-cari kaedah nak kurus ramping dengan selamat, tanpa suntikan, pil-pil kurus, losyen panas, boleh mencuba Premium Beautiful. Satu lagi yang kuza nak bagitau, nak pakai Pb , sila dapatkan daripada agen2 yang sah ye. 

Sekiranya uols dapatkan Pb dengan kuza, Insyaallah, kuza akan bagi servis yang terbaik dan tip top. Ada lagi....kuza nak  bagi hadiah percuma iaitu.......?  dan juga hadiah MISTERI dari kuza yang beli full set Premium Beautiful. 

Jangan lepaskan peluang sebab hadiah misteri TERHAD untuk 5 orang sahaja!!! 


Kuza
018-227 1997

Monday, 7 March 2016



Hello semua..
Dah lama rasenya kuza tak update blog, Alhamdulillah petang ni kuza nak share about HERBA MAHARANI. 

Ya Allah betul-betul hebat penangan MAHARANI ni, siapa yang dah makan tu, memang senyum habis sampai ke telinga lah. Restok habis restok habis, memang tak boleh simpan  lama-lama stok tu , boleh dikatakan hari-hari, ade je permintaan Herba MAHARANI. Mesti korang tertanya-tanye apa kelebihannya sehingga hari-hari ade orang nak ?

 



Ni salah satu testimoni yang berjaya HAMIL dengan MAHARANI. Alhamdulillah..

Okay, kat sini kuza share KEBAIKAN yang ada pada HERBA MAHARANI



Kebaikan Herba Maharani

  1. Melegakan masalah wanita & gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan)
  2. Amalan yang baik kepada wanita selepas bersalin (menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan)
  3. Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya
  4. Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita
  5. Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit
  6. Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisme

 

Keberkesanan

  • Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid dan mengawal keputihan.
  • Melegakan ketidakselesaan kitaran haid dan putus haid.
  • Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita.
  • Menguatkan tenaga dan stamina.  

Perhatian:

  • Ibu mengandung dilarang mengambil.
  • Dilarang mengambil makanan yang mentah dan sejuk dalam tempoh pengambilan ubat.
  • Tidak sesuai diambil ketika selsema.
  • Mereka yang mengalami haid berlebihan harus merujuk kepada doktor.

Cara Pengambilan

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil kecil sekali sehari.
Mulakan makan Herba Maharani hari pertama selepas period (datang haid).
Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan.
Tapi kalau nak makan malam pun boleh.
Makan mestilah bersama air suam.
Herba Maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba.
Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas minum banyak air kosong/mineral. Kemudian kurangkan dos kepada 10-15 biji.

Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil herba

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak , stop untuk bulan itu, sambung selepas period)
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak ,stop untuk bulan itu, sambung selepas period)

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herba Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama.

Nota :
Jika anda rasa badan panas (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) selepas makan, anda boleh guna satu cara alternatif yang berikut:
(a) Makan separuh biji bola kuning (=25 pil hitam kecil) sekali
(b) Minum air garam waktu makan
(c) Minum lebih banyak air


Tips Pengambilan

Elakkan makanan yang bersifat ’sejuk’ seperti salad dan watermelon. Begitu juga dengan teh kerana mengandungi kafein. Anda juga perlu memberi perhatian sama ada badan anda terasa ‘heaty’ selepas mula makan Herba Maharani. Jika rasa ‘heaty’, anda boleh mengikut salah satu cara yang berikut :

  (a) Kurangkan pengambilan kepada 25 biji hitam kecil
  (b) Minum air garam semasa mengambil Herba Maharani

Pengambilan 6 hari berterusan selepas period boleh membantu menguatkan tubuh dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum waktu pengovulan. Walau bagaimanapun, cara pengambilan Herba Maharani juga bergantung kepada kemampuan, keadaan dan ketahan badan individu. Jika tiada masalah ‘heaty’ selepas anda makan berterusan selepas period anda kali ini dan sehingga period yang seterusnya, anda boleh makan mengikut cara ini, dan tidak terhad kepada 6 hari sahaja.

Nota : Tiada masalah untuk anda mengambil Herba Maharani dan produk lain pada masa yang sama, cuma diingatkan makan produk-produk ini pada waktu yang berasingan. Jika anda terasa sebarang ketidakselesaan, anda dinasihatkan agar mengambil Herba Maharani secara selang hari. 

 Okay, bagi yang berminat nak makan, boleh contact kuza, stok laku keras.

Kuza 
018-227 1997

Monday, 15 February 2016

Hai everyone!!

Selamat petang yaa, Alhamdulillah......sempat jugak petang ni untuk kuza share satu lagi testimoni yang memang cun lah. Badan cantik sangat lepas sarung Premium Beautiful.

Tengot tu......bila siap-siap sarung PB, badan terus nampak shape. Perut flat, payudara cantik terletak. Kalau sebelum pakai PB payudara jatuh je, sekarang dah diangkat terus. Lama2 pakai, payudara akan kekal cantik terletak, badan akan kemas menawan dan nampak shape. Lemak pula akan dikunci kemas dan masuk rumah. Dan lama-lama lelemak akan hilang semulajadi. Ibarat tanah dalam pasu, bila pasu pecah tanah tak terburai. 

Korang yang masih mencari-cari pakaian dalam pembentukkan badan, pilihlah Premium Beautiful. Satu-satunya Corset yang memberi cicir-ciri 30% Kecantikkan dan 70% kesihatan sepanjang hayat. 




So, cepat-cepat grab satu set. Beli sekali untuk pakai seumur hidup

Kuza
018-227 1997

Monday, 1 February 2016

ASSALAMUALAIKUM.

Salam Isnin!
Februari datang lagi, Syukur Alhamdulillah dengan limpah kurnia dan rahmat dari Allah SWT yang menurunkan rezeki, kesihatan & kasih sayang antara sesama insan. 

Okay, today kuza nak share tentang Premium Beautiful. Rugi sangat-sangat bila wanita yang tak grab awal-awal Premium Beautiful ni. Pelaburan sepanjang hayat, takkan kite asyik nak tengot je. Alhamdulillah settle ukur dan fitting akak kite sorang ni, dari nak beli Short Bra saje, tapi bila tahu lebih detail KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN Premium Beautiful ni, terus grab satu set.
  
KEISTIMEWAAN & KELEBIHAN PB
  • Pinggang makin kecil
  • Payudara makin anjal dan tegang
  • Perut makin flat
  • Buncit hilang
  • Punggung kembali lentik macam akak Ziana zain tu....opssss!!
  • Faraj makin ketat
  • Badan kembali langsing
  • Servis dalaman makin ummhhh!!!  
  • Berat badan turun (BONUS tau)
  • Kesihatan makin terjamin
  • Awetmuda






Nak sihat, nak cantik luar dalam, kenelah melabur sikit, yang sudah berumahtangga, beranak pinak, grab lah cepat-cepat PB ni. Anda pakai confirm en suami suka. Masakan tidak SERVIS makin Tip Top!!!!



Love Kuza
018-227 1997


Sunday, 24 January 2016


Selamat Petang everyone!!



Okay, petang ni kuza nak share testimoni kuza sendiri. Kalau uolls tengot jangan kutuk erk, hehehe. Belum keluar mana-mana lagi. Time ni memang nampak sangat kuza…….ishhh malu pulak nak sebut.  Tu semasa sambutan hari raya Aidiladha. Syok sangat duk potong-potong daging tu. 





Nampak tak perbezaan kuza dengan  tahun 2014 dan 2015. Alhamdulillah, hujung tahun 2014 baru lah terdetik nak pakai PB, yang paling best, encik suami sendiri yang tolong bayarkan. Yerlah…time ni kuza baru je berjinak dengan business, so, nak pakai pb nak kene ada duit jugak. Untunglah suami memahami, sebab suami lebih tahu kelebihan Pb untuk orang wanita ni. 


Agak-agak, kalau kuza tak pakai Pb, macamane sekarang ni? Lagi besar dan melebar lah jawabnya. Yerlah makan tak tentu masa, tengah malam pun, suami bawak balik makanan pun ngappp!!!


Kalau uolls masih tercari-cari alternative nak kecikkan peha, hilangkan buncit, turunkan berat badan, nak tegangkan balik aset-aset yang dah tak macam dulu, almaklumlah wanita yang dah beranak-pinak ni, memang akan mengalami ni semua. Termasuklah kuza sendiri. So…..kat sini kuza nak syorkan sangat pakailah Premium Beautiful. Tak ruginye kalau uolls beli satu set pun. Seumur hidup boleh pakai pb ni. Kalau rosak pun boleh je repair, percuma je. Tak perlu bayar  sesen pun.  Kalau brand lain kuza jamin 6 bulan terus masuk tong sampah.



Lagipun Pb ni bukan calang-calang korset tau, boleh mencegah penyakit, termasuklah kanser, merawat senggugut, migraine, keputihan, menyuburkan rahim, mengetatkan kembali faraj, melancarkan perjalanan haid, menegang dan mengembalikan semula payudara yang kurang anjal, menaikkan punggung yang leper, menghilangkan buncit, dan macam macam lagi lah Pb ni mampu buat. 


Sempena Anniversary kuza tak lama lagi, kuza nak tawarkan harga special untuk uolls, siap ada freegift lagi.

So…yang contact kuza tu nanti, jangan lupa cakap yang uolls jengot dari blog kuza ye!!!








Love Kuza

018-227 1997