Tuesday, 17 June 2014

PREMIUM BEAUTIFUL

CARA MENGUKUR PREMIUM BEAUTIFUL

  Bila pakai Premium Beautiful ini, kita taknak pakai ketat2 atau longar2 sangat tau, sebelum pakai wajib ukur dahulu. Tak boleh bagi saiz ikut suke2 je.  Ambik ukuran ngam-ngam dengan saiz badan kita, bukan body Chekta, body Kak Limah atau sesiapa sahaja. 

Terdapat 4 bahagian yang perlu diukur untuk menentukan saiz premium beautiful korang. ukuran dalam Sentimeter (SM). Okay...korang boleh rujuk gambat kat bawah.

 
Tu dia...Tsunami Pb betullah, hari2 fitting

Ada yang berminat dengan Premium Beautiful?
Cepat2 hubungi kuza, nanti kuza tolong ukurkan.
pm/wasap/call kuza ye..
018-227 1997
FB : Tengku Aspaniza

 

KORSET ABANG SAYANG



Selamat petang uollsss...
lagi pasal korset abang sayang.....hehehe...
kenapa kuza cakap korset abang sayang? Pasal ramai sangat kaum2 suami ni yang nakkan isteri masing2 pakai korset ni, nak bagi isteri makin sihat dan cantik. Macam kuza jugak, suami pun galakkan pakai korset ni. Nakkan isteri ni sentiasa sihat dan cantik. Lagipun bila dah beranak pinak ni, confirm tubuh badan tak seperti dulu,  dan kuza juga mempunyai sejarah bersalin caesarean. Anak yang sulung nak keluar ikut tingkap. Tapi Alhamdulillah, anak yang kedua dan juga yang bongsu setakat ni, hehe..kuza bersalin normal.



Sekarang ni dah berjumpa dengan Premium Beautiful syukur sangat2. Kita tak tahu kita ada penyakit ataupun tidak. Tapi yang jelas, bila dah tersarung pb ni, kuza dah nampak perubahan sikit2. Tang mana yang berubah tu, tungguuuuuu.....



to be continue...




SABUN YANG BOLEH MERAWAT 
MASALAH KULIT


SENARAI KANDUNGAN DALAM SABUN
MARINE ESSENCE

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

 
Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah. 



  • HALAL
  • SELAMAT
  • ADA KELULUSAN KKM
  • HIGH QUALITY PRODUCT

PAKAT TRY SEKETUL SORANG, ORDER NOW..!! 

KUZA
018 - 227 1997 
HARGA MAMPU MILIK