Tuesday, 30 December 2014

SIHAT DAN RAMPING DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL


Hati Terpaut Dengan Premium Beautiful


 Kenapalah dari dulu kuza tak jumpa dengan Premium Beautiful ni. Rugi sangat2. Ingatkan PB ni hanya untuk menurunkan berat badan saje, rupa-rupanya banyak lagi fungsi lain yang terdapat 
pada PB ni. 
Kalau sesiapa yang kenal dengan kuza, memang diaorang cakap, eh kau kan dah kurus? pakai lagi ke PB mahal ni? Ya, ampun.....korang ni, mahal hanya pada angka, tapi fungsi dan segala bentuk kebaikan memang tak boleh dinilai pada wang ringgit. Suka sangat kuza nak bagitau, pengalaman kuza memakai PB sebelum dan selepas. Baca errkk korang, jangan malas pulak. hehehe

gambar hiasan

Firstly, korang tahu tak berapa ukuran pinggang kuza sebelum ni? ha, malu tau nak cakap. 34 inci beb. hahaha...pinggang gajah toww... Tapi Alhamdulillah,  hampir 2 bulan kuza pakai PB ni, pinggang dah turun  ke 28 inci... caya tak?
Tak percaya? korang tanye suami kuza....hehehe

Tu bab pinggang, now kite citer bab punggung lak. Tang melebar tu memang cukup lebar, kira keturunan kot punggung lebar? orang tua2 cakap, punggung lebar senang nak bersalin kan? hahaha entah betul entah tidak, maybe?


Tapi semenjak jadi pemakai tegar  PB ni, Alhamdulillah, punggung dah pun beransur surut, macam banjir kat krai ni. hehee...takde ketak2 dah kalau nak sarung baju2 lama. Memang happy sangat2 bila anak kuza sendiri si Nurin pun dah mula perasan, ibu nampak lain sekarang, haaaa, best kan?
Tu baru anak, si suami pulak?...hehehe malas kuza nak cakap...nanti korang nak termuntah!.hihi

Apapun, kalau kuza nak citer semua bab, memang panjang karangan kuza, panjang2 pun belum tentu korang nak bagi 5 bintang. hahaha...kan?

Tapi yang jelas bila PB ni tersarung kat badan, confirm2 segala asset tubuh badan kita akan di up kembali.



  • payudara kendur menjadi anjal dan tegang semula
  • perut buncit dikempiskan
  • punggung jatuh di angkat kembali
  • segala lemak2 terkumpul akan hilang semulajadi
  • yang ada penyakit cyst / fibroid / canser molek sangat pakai Premium Beautiful
  • faraj semakin ketak, tak payah jamu2 tau
  • haid teratur
  • keputihan hilang
  • senggugut hilang 
  • abang pun makin sayang !!!! ahaksss




Bagi kuza, duit banyak tapi badan selalu sakit2, penyakit banyak, selalu ulang alik ke hospital, kalau kira kat situ berapa banyak dah wang yang terpaksa dihabiskan untuk membeli ubat-ubatan. Sekali melabur dalam Premium Beautiful berjuta2 kali korang mendapat hasilnya. Hasil dari segi kecantikkan dan hasil dari kesihatan. Nikmat hidup yang selesa dan gembira tak nak ke?

Yang betul2 serius nak mengubah penampilan tahun baru  2015 ni, nak buang segala lemak2 tepu di badan, nak buang segala khazanah penyakit yang bersarang dalam tubuh korang, boleh contact kuza.

018- 227 1997
 kuza

IG/FB : Tengku Aspaniza