Thursday, 31 December 2015

Berat badan makin kurang sebab consume PB!!

Salam Khamis

Uolls rasa pelik tak bila baju-baju makin longgar
 pinggang makin kecik
 perut makin flat
 payudara makin anjal dan tegang
 punggung makin naik
 muka makin berseri???!!!!

Dan lagi......bantuk badan makin shape, makin ramping,
Sekali check......I've lost 2kg sebab pakai PB waktu period!!! ahh.....time period berat cepat turun erkk.... wahhh. :)
happy sakan niiii....

So......pada yang dah ada PB tu, silalah pakai PB waktu bff aka period uolls datang menjengot. untung-untung boleh kurus cepat!









So, jangan fikir lama-lama, cepat-cepat sarung PB, lagi lama uolls tunggu, lagi cepat pinggang dan punggung uolls sama besar. Ngeri !!
 
Kuza
 FB : Tengku Aspaniza
 
018-227 1997



Monday, 28 December 2015

Badan Makin Tegap bila sarung PB!

Assalamualaikum everyone!!

Alhamdulillah, dapat jugak kuza mencelah untuk update serba sedikit blog. Nampak lama sangat kuza tak update kan, sorry ye semua......wokey, untuk pengetahuan semua, kuza baru je selesai menjalani ibadah umrah, baru seminggu balik, Insyallah nanti kuza belanja gambar2 kat Kota sane ye. Lonni kuza nak belanja testimoni terbaru adik manis ni, anak dara lagi tau. Mana2 yang belum kawin lagi tu, tapi mengalami masalah berat badan, bentuk badan, lemak bersimpang siul, bertingkat tingkat, meh kuza sarungkan PremiumBeautiful. Insyaallah menjadi. Yang penting kene istiqomah. 




Kalau pakai baju dalam biasa, memang tak boleh betulkan bentuk badan seseorang. Tapi bilamana uolls pakai PremiumBeautiful, tengot jerlah hasilnya. Kalau belum pakai, jangan cakap tak jadi, kene try dulu....lepas tu baru boleh komen banyak-banyak.

Cantekkannnnnn!!!.....jauh beza dengan tahun lepas. Kalau sebelum pakai PB, badan semacam bongkok gitu, muka pun tak berapa nak berseri, aset pulak macam tak berapa nak tegap, tu belum beranak pinak lagi tau, kalau dah beranak menyusu bagai, lagilah jauh lari aset tu. So....ambil langkah awal, sarung PremiumBeautiful sebelum datangnya hari bahagia. Tahniah anis, nampak lawa...nampak lawa... bila pakai PB!!!!
Free Fitting
KUZA!!

018-227 1997





Thursday, 29 October 2015

Produk Laku Keras



Assalamualaikum everyone!

Sory ye sayang-sayang semua, dah lama kuza tak update blog. Ada yang nak shopping produk hot laku keras, pm or wasap je kuzaye...kuza tunggu!!



















 

 

 



 



 

 


 



 

 


 


 




 

 



 




 



 



 https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/s320x320/e15/11419196_840788419322962_951616114_n.jpg


 



 



 



 



 


 



 





 

 


 




 
 
 



 




 


 


 


Dah habis cuci mata, meh order...kuza nak bagi freegift yang order kat sini
pm/wasap 

kuza 
018-227 1997


































































































































































































































































































































Wednesday, 7 October 2015

Hai semua,

Alhamdulillah, cuaca hari ni sedikit cerah, tapi takdelah cerah sangat coz jerebu masih lagi tebal kat sini, so, uolls semua kene jaga kesihatan, minum air masak banyak-banyak ye...heheh. Sebenarnya kuza bukannya nak cerita pasal jerebu ni, petang ni kuza nak share satu testimoni, fresh dari #Topleaderscircle.

Camane uolls tengot gambar ni? terkejut??? Yaaaa.... kuza pun terkejut bilamana perut yang berbenjol-benjol terus shape bila pakai PB. Tu baru 5 minit, kalau pakai seminggu, dua minggu.....sebulan?



Letih bila buat sit-up 5 tahun pun perut tak flat jugak. Tapi pakai PB 5 minit jer terus perut hilang! Badan pun makin kemas  je. Uolls Perasan tak sebenarnya badan tu dah ade shape tapi bila tak sempat jaga, memang dari ada shape terus takde shape. Pakai PB 5 minit jer terus ada pinggang!

Tak sempat exercise atau exercise tak istiqamah? Takpe uolls jangan risau..pakai jer PB..tapi pakai PB kenalah istiqamah yer..barulah dapat hourglass shape macam PB expert jugak! he.....

Uolls yang ada masalah perut cepat-cepatlah pakai PB. Insyallah PB memang membantu untuk mendapatkan badan menawan. 

PB Expert 
Terengganu
Kuza
018-227 1997


Monday, 5 October 2015

Assalamualaikum everyone...

Ada tak ibu-ibu yang tengah berpantang or bakal ibu-ibu yang akan berpantang tak lama lagi? Dah prepare semua ke belum? masih mencari-cari kaedah berpantang dengan mudah, cepat dan 100% selamat?


Kat bawah ni kuza kongsikan kenapa wajib berpantang dengan PB:-



  • boleh keluarkan angin dalam badan samada melalui kentut or sendawa
  • mengecutkan dan memperkemaskan rahim yang kembang masa mengandung
  • menarik dan merapatkan tulang pinggul
  • menyegarkan badan yang lesu dan letih masa proses beranak
  • mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul dengan lancar
  • mengeluarkan sisa-sisa kotor dan air bisa dari rahim
  • menyokong rahim dari jatuh ( sesuai utnuk orang yang biasa keguguran)
  • menyihatkan rahim dan prepare untuk proses baby baru
  • hormon estrogen dan progestron seimbang
  •  menghilangkan dan memudarkan strecthmark
  • menghangatkan badan 
  • memperbanyakkan susu badan
  • proses membuang masa berpantang lancar
  • memperbanyakkan susu dan mengelakkan bayi cirit- bicit
  • merawat luka pada rahim
  • menaikkan metabolisme badan
  • membentuk semula pinggang,dada dan pinggul 

Lagi satu, jika uolls berpantang dengan pb, badan lebih mudah terbentuk sebab time berpantang nilah badan kita lembut. Bila pb dah tersarung dibadan, lemak cepat dilock, dan sekaligus akan hilang secara semulajadi. Jangan tunggu habis 44 hari baru nak pakai pb, time tu badan pun dah mengeras dik oii...


 


Cuba perhatikan akak kita ni, seawal 5 hari dah sarung waist nipper premium beautiful, tiba hari ke 44 dah kempis cantik perut tu. 
  
Nak lagi cantik, terus je pakai pb ni sampai ke akhir hayat. Badan maintain cantik, tak perlu risau bab makan. Kalau dari awal kita dah start pakai pb, automatik pb ni akan sentiasa mengawal nafsu makan kita.
Nak bersenam confirm tak sempat kan?, nak makan pil-pil pelansing... risau pulak kesan buruk mendatang, so pakailah pb untuk kesihatan dan kecantikkan sepanjang hayat


PBExpert Terengganu
KUZA
018-227 1997

Sunday, 20 September 2015

Power Start Seminar 2015

Assalamualaikum,
 
Alhamdulillah, syukur kehadrat Allah SWT yang menurunkan rezeki dan limpah kasih sayang kepada kuza sekeluarga. Today, dengan masa yang sedikit terluang ni, kuza nak share dengan uolls gambar-gambar sekitar Seminar minggu lepas yang berlangsung di De Palma Hotel, Ampang. 

Ni kali kedua kuza hadiri Seminar semenjak berjinak dengan dunia Busines ni. First time tahun lepas dibuat kat Rumbia, Paka and than kali ni dekat Ampang, Kuala Lumpur. Seronok tak perlu cakap lah, coz dapat berkumpul dan bertukar pandangan dengan 
rakan-rakan biz yang lain. 


Kami berkumpul dari ceruk rantau, ada yang datang dari Johor, Melaka, Kelantan, Terengganu kuza lah, heheh, orang dibawah negari bayu pun ada bah, Sabah, Pahang, Selangor satu Malaysia gitu.









Jumaat - 11 September 2015



Bersama Ikon Sohonita terkenal CDM Salha Zain, memang teruja dapat berjumpa dan bergambar dengan beliau, aura positif sentiasa melekat dalam diri, lontaran suaranya mampu mengegar jiwa setiap yang mendengarnya.


CDM Salleha Roslan, mother of three. Hebat dan penuh dedikasi.


Bakal DDM, bakal raja sehari, hehe jangan marah  Safriza Azwani.


Bersama mentor yang banyak membimbang kuza dalam biz ni DSM Liyana Tahar


Mastertrainers Topleaderscircle - Kiri : CDM Salleha, CDM Salha, CDM Izyan dan CDM Nurfazilah


Us, Pb Expert Premium Beautiful


MC hari tu  puan Arni dan barisan TLC Mastertrainers

Bakal-bakal CDM


Bersama rakan-rakan biz, Sha, Anis dan Lela

Lakukan tanpa NANTI, usaha tanpa HENTI, buat sampai JADI, baru puas HATI!!


 

 Allhamdulillah, Power Start Seminar 2015 berjalan dengan jayanya.



Love Kuza