Tuesday, 3 February 2015

Waist nipper ranapkan perut buncit


Hai korang, today kuza ada testimoni yang masih fresh, yang kuza nak share dengan korang. Client kuza ni seorang ibu beranak 2, berusia 31 tahun. Lepas bersalin anak ke dua, berat badan, terus mengembang, mengembang, mengembang dan terus mengembang....haaa cuba korang tengot dua kali ganda saiz kuza tau. heheh.

 

Masa mula2 share tentang korset ni, memang dia teruja sangat2 nak pakai." Perut kita besar sangat2 kakza, macam mengandung pulak. Habis diet dah, kawan2 syor makan supplement itu ini, semua zan dah try, tapi makin besar pulak.Sampai satu tahap suami tegur."

Nak pakai PB kene ambil ukuran dulu, tak boleh pakai hentam saja saiz tu tau.

Ni Gambar masa kuza gi fitting client ni, try waist nipper dulu. Nak beli satu set belum cukup bajet. Point utama nak kempiskan part perut dulu. Tak larat bawak perut besar2. Nak duduk bangun solat pun sukar. Rasa ade gangguan je bahagian perut (kata orang teganu, rasa sakkot kat perut). 

 

lepas seminggu client kuza bagitau nak pakai Long Girdle pulak. Okay lepas punch, terus pegi jumpa. Terkejut kuza tau....serius perut dia dah takde.


Perut muncung, perut bulat dah hilang. kalau dulu perut nge payudara sama naik, sekarang dah nampak yang mana perut yang mana payudara. Biar betul? belum pakai full set lagi tu. hari ni baru nak sarung long girdle. Gali punya gali, tanye dia. "Kakza, kita gi joging pakai waist nipper. Memang cepat turun". Fuhhh!!! memang kebabommm lah orang cakap.Jogging biasa selama 30 minit hanya 350 kalori je yang terbakar. Tapi bila korang pakai PB 1 jam, 900 kalori yang terbakar, kalau joging pakai PB lagi lah beratus-ratus kalori yang terbakar. Apapun, kuza syukur dan happy sangat2 dapat bantu wanita yang betul2 ingin buat perubahan pada diri sendiri. Ramai yang cakap nak kurus, nak hilang perut buncit, tapi tak berani dan sayang dengan pelaburan yang nak di buat. Takde bajet, nak seribu daya tak nak seribu dalih.

2/2/2015 seminggu lebih lepas pakai waist nipper

Okay, sekarang korang boleh tengot, gambar terkini, 2/2/2015. Dah nampak kecik, takde super giant dah. hehehe. Tu nak pakai Long Girdle Pulak, lepas ni nak kurus macam kakza katenya. Boleh aje...Insyaallah.


So, korang yang betul2 nak lakukan perubahan pada diri sendiri, boleh hubungi kuza. Kita sembang2 santai dulu, and than korang boleh share masalah. 

 

018-227 1997
Love kuza
Pantai Timur





No comments:

Post a Comment