Tuesday, 31 March 2015

Terpaksa Muda Dengan Premium Beautiful

"Sejak delivery baby yg ke 3, berat badan naik, penat berdiet, tapi tak turun jugak... puas fikir nak buat macamana.....macam2 krim sapu, tapi tak jugak berkesan.... bila nampak PB ni terus melekat dalam hati, tak sabar nak try PB" 



Tudia, testimoni pengguna dari negeri Cik Siti Wan Kembang. Tahniah!! 2 bulan pakai PB dah nampak dia punya shape. Malah nampak muka pun semakin cantik dan awekmuda. Baju hitam tu 6 bulan lepas, sekarang dah masuk 2 bulan pakai PB. Makin cantik dan gojes kan?....Alhamdulillah PB ni betul2 membantu adik kite ni dapatkan semula bentuk badan seperti anak dara dulu2
uolls semua pun boleh macam ni. Nak tak nak je.

Ada yang nak kembalikan bentuk badan macam dulu2? Hubungi kuza ye.

018-227 1997

Sunday, 29 March 2015

Bahaya toksin dalam badan

Tip Kesihatan

Kebanyakan kaum wanita sering kali memberi penekanan kepada kecantikan dan kesihatan luaran berbanding dalaman.Betul tak? Sebenarnya tanpa kita sedari, untuk kelihatan cantik dan sihat, ia perlu bermula daripada dalam yang seterusnya akan membentuk kecantikan luaran.

Samada lelaki mahupun wanita sanggup mengeluarkan wang yang banyak untuk membeli set penjagaan kulit, namun tidak ramai yang terfikir untuk membuang toksin dalam badan. Dibahagian mana agak-agaknya toksin ini terkumpul? Untuk pengetahuna korang toksin merupakan sejenis bakteria yang terkumpul di dalam organ badan manusia seperti otak, jantung, hati, pituitari, pankreas dan organ pembiakan.

Kesan pengumpulan toksin ini tidak dapat dilihat dalam jangka masa pendek kerana ia memerlukan masa untuk membiak dan bertukar menjadi penyakit. Justeru, kebanyakan masyarakat jarang memandang serius hal ini. Padahal pencegahan daripada peringkat awal perlu dilakukan sebelum toksin bertukar menjadi bakteria jahat lalu menyerang bakteria-bakteria baik sehingga membuatkan sistem imun badan menjadi lemah.Toksin lazimnya terkumpul di dalam badan seseorang disebabkan beberapa faktor seperti sisa makanan tidak dicerna sepenuhnya, merokok, terdedah kepada pencemaran udara dan mengamalkan cara pemakanan tidak sihat. Cara pemakanan yang tidak sihat di sini merujuk kepada mereka yang gemarkan makanan segera, kerap makan makanan yang dipanaskan melalui ketuhar dan jarang menjamah buah-buahan serta ulam-ulaman.

Alat solek dan set penjagaan badan juga merupakan punca utama kehadiran toksin dalam badan. Produk yang mempunyai kesan yang cepat tindakbalas, biasanya mempunyai kandungan bahan yang amat kuat sehingga mampu melunturkan warna kulit dengan pantas.

Oleh itu, eloklah kiranya korang gunakan produk-produk semula jadi atau kenal pasti bahan-bahan yang terkandung di dalamnya. 

PENYAKIT YANG SERING DIALAMI OLEH SESEORANG YANG MEMPUNYAI TOKSIN.
  1. Kanser
  2. migrain
  3. sakit sendi
  4. kencing manis
  5. ketidaksuburan
  6. obesiti
  7. tiroid dll
Semua ni merupakan penyakit yang sangat popular dialami oleh masyarakat kita hari ini. Korang boleh tengot simptom awal seseorang itu mempunyai toksin berlebihan dalam badan ialah apabila  mereka berasa mengantuk berpanjangan, sistem imuniti rendah, kulit berjerawat dan bahagian keliling mata gelap.
Selain itu, badan terasa banyak angin, alahan, berat badan meningkat, kehadiran selulit, hormon tidak stabil dan kulit tidak sekata antara simpton yang turut dikenal pasti disebabkan toksin berlebihan.

Untuk mengatasi masalah ini, eloklah kiranya korang memperbanykkan makan makanan beralkali seperti timun, jagung , brokoli dan jus delima. Dan yang paling mudah, banykkan minum air mineral kerana ia dapat meneutralkan badan yang berasid.




"Kesihatan menjamin kesejahteraan"

Love kuza















Thursday, 26 March 2015

Premium Beautiful vs Pembedahan Caeserean



       
Ramai yang beranggapan bersalin secara pembedahan susah nak jaga. Pasal apa? Sebab tak boleh nak berurut, tak boleh nak bertungku, tak boleh nak berbengkung. Disebabkan banyak sangat TAK BOLEHNYA, maka nak dapatkan kembali bodyshape asal lepas bersalin memang susah & take time. 

Kuza dulu pun bersalin secara pembedahan, anak sulung. Tapi masa tu belum jumpa dengan Premium Beautiful. Makanya…..ha, badan laju je kembang, tapi takdelah sampai kembang mengepak. Bermacam2 ubat ditelan, jamu, losyen panas tak pernah tinggal. Nakknya kembali ke bentuk badan asal. 

Tapi itu citer dululah. Sekarang kuza nak cerita testimoni akak ni. Ibu muda kepada 3 orang cahaya mata. Ketiga-tiga bersalin secara pembedahan. Berbengkung seawal 2 minggu selepas bersalin. Tak makan apa2 jamu, tapi badan lebih cepat segar dan sihat dan bertenaga seperti mereka yang amalkan pengambilan jamu, luka bedah cepat kering & bertaut. Sakit, pedih & ngilu akibat pembedahan beransur pulih seawal 3 hari.
 
 
Semuanya diperolehi dengan bantuan Korset Premium Beautiful . Alhamdulillah, korset ni betul2 menjaga akak ni semasa dalam pantang. Memang cukup sempurna bagi mereka yang ingin kembalikan semula bentuk badan seperti sebelum pregnant, malah badan lebih cantik dan terbentuk dari sebelumnya. Nak pakai pun senang, tak perlu terbelit-belit dengan tali panjang. Premium Beautiful hanya cangkuk dah siap. Semudah abc aje. Buat sorang2 pun takde masalah. 

Rugi sangat2, jika korang malas atau berkira2 untuk mencuba premium beautiful. Padahal ketika inilah, badan kita mudah dibentuk kerana segala urat2 dan isi badan lembut dan Premium Beautiful memudahkan lagi urusan penyembuhan dan urusan membentuk tubuh badan korang. Malah, pengeluaran dan perjalanan air susu ibu semakin lancar dan banyak. Rahim semakin sihat, bila rahim sihat terpancarlah seri pada muka korang. Time nilah korang boleh bersiap2 untuk menggojeskan diri setelah 9 bulan rehat…hehe

wajah lebih cantik dan tubuh makin slim selepas berpantang dengan Premium Beautiful

So, bagi mereka yang akan berpantang, mahupun yang dalam pantang, boleh pm kuza. Nak tanye, nak apa ke…
boleh call/wasap kuza.

Love
Kuza

018-227 1997

Wednesday, 25 March 2015

BIO SELEZA aka TEMAN SETIAP BULAN

Umum mengetahui, tuala wanita memang tak boleh lari dari kehidupan WANITA setiap bulan. Yang datang period setiap bulan tu, Alhamdulillah..anda NORMAL!! Tapi.....bagi mereka yang datang  2..3 bulan sekali tu, AWAS.!! penyakit dalaman sedang mengintai anda. So, jangan dibiarkan lama2, ikhtiar dengan cara tukar tuala wanita anda kepada tuala wanita BIO SELEZA. Mengapa Bio Seleza???



Ini kerana, Bio Seleza mampu merawat dan menangani masalah-masalah seperti : 

  • senggugut
  • lenguh-lenguh pinggang
  • period tak teratur
  • keputihan
  • kekuningan
  • kehijauan
  • gatak-gatal faraj
  • faraj berbau
  • faraj berair
  • buasir 
 

 
 
Malah pemakaian Bio Seleza juga mampu merawat fibroid dan juga cyst yang terdapat dalam badan korang.
 
Insyaallah, dengan bertukar kepada Bio Seleza, anda sudah mengurangkan statistik penyakit kanser rahim yang mana merupakan penyakit No 2 di Malaysia selepas kanser payudara.


Demotrasi Bio Seleza dengan tuala wanita jenama lain. Bio Seleza mampu menampung sehingga 150 ml. Kering dan tahan kebocoran.
 





 

 
 
Berminat untuk bertukar kepada BIO SELEZA
Call/Wasap/Pm

KUZA
018-227 1997




Testimoni Premium Beautiful : Darah Nifas Berbau Busuk Dan Hanyir





 Korang jangan loya ye, bila baca statement kuza ni. Real testimoni  yang pakai Premium Beautiful, darah nifas yang keluar berbau amat busuk.

Client Premium Beautiful ni actually pakai Premium Beautiful sebab ada masalah postur atau senang cerita masalah badan yang bongkok sebab dia terlalu kurus. Tak sangka lepas pakai Premium Beautiful, lain pulak jadinya. Sebenarnya akak kita ni baru lagi bersalin anak ketiga and now dah dua bulan habis berpantang. Lepas 3 hari jer pakai Premium Beautiful satu set, keluar darah yang banyak sampaikan akak  ni sendiri confused yang keluar tu darah nifas atau darah period. 

Yang pasti darah yang keluar tu banyak and berbau busuk dan sangat hanyir...

Tengot, premium Beautiful ni bekerja, semua dalaman kita dia korek. Mana yang patut di buang, segeralah buang, bimbang lama-lama penyakit lain pula yang datang. Insyaallah, lepas ni akak pasti akan semakin sihat dan rahim pasti “terjaga”. 

Bayangkan........ apa  
 kemungkinan yang akan terjadi kalau darah nifas tu tak keluar habis daripada rahim kita? Banyak sangat kemungkinan yang akan terjadi. Antaranya kemungkinan kita akan mendapat fibroid, cyst atau paling sedih kalau kita terkena kanser rahim.. Nauzubillah.



018-227 1997
kuza