Tuesday, 14 April 2015

Ramai yang bertanya kuza jual apa ya? sekejap korset, sabun, coffee. Yup semua kuza jual, yang pasti produk ni datang dari satu bumbung, satu syarikat. 

Jom shopping Kedai Online Kuza
24 Jam buka. 


 

Sistem Tapisan dan rawatan air berteknologi tinggi. Dulu dikenali dengan Bio Aura, now, formula baru, lebih berteknology, if kat rumah korang ada yang lama dan nak trade in yang baru boleh sangat2.



 PREMIUM BEAUTIFUL




JTX AIRTRACKER

 
 Minyak pelincir enjin yang bertaraf premium ini memberikan kuasa dan prestasi optimum walaupun pada suhu tinggi sambil melindungi omboh serta mengawal dan menyingkirkan enapan. Sesuai untuk semua jenis enjin dan apa-apa jua keadaan pemanduan



BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)


 

Tidur nyenyak sepanjang malam. Rawatan ALternatif tanpa ubat. Berkesan untuk penyakit2 seperti gout, sakit sendi, sakit tulang belakang, lumpuh, asma, migrain, sengugut, lemah tenaga batin dan lain-lain penyakit. Insyaallah. 


SABUN KETUL MARINE ESSENCE


Sabun untuk melindungi kulit dan bebas dari bahan-bahan chemical
Sesuai untuk semua peringkat usia. 100% ORGANIK
merawat masalah gatal-gatal, ruam, ekzima, jerawat badan/muka, kulit kering, bersisik, bau badan, parut, kulat makan air, kudis, chicken pox, ketiak hitam, pelipat/celah peha hitam dan lain-lain masalah kulit.


MANDIAN MARINE ESSENCE

 

Fungsi sama je dengan Sabun. Cuma yang ni sesuai untuk dibawa travel


SHAMPOO MARINE ESSENCE


Mampu merawat segala masalah rambut seperti :-
kelumumur, keguguran, kuping atas kepala, kudis, rambut bau hapak, rambut berbuah/bercabang, 
gatal-gatal, kutu, malah boleh melebatkan rambut




UBAT GIGI GARAM BULUH

 

 Masalah gusi bengkak, gusi berdarah, mengurangkan sakit gigi berlubang, mulut berbau, ulser, 
anti kuman & tanpa florida. Kanak-kanak pun sesuai.


FEMI 9 INTIMATE WASH



Premium Beautiful Femi 9 Intimate Wash merupakan pembersih yang bersifat sederhana dan lembut yang sesuai untuk kegunaan seharian. Ia berkesan untuk membantu membersihkan, menyegarkan dan menghilangkan bau. Selain itu, ia juga membantu mengekalkan keseimbangan pH semulajadi kulit, melindungi dan mengelakkan jangkitan bakteria dan keradangan di sekitar bahagian intim kaum wanita yang disebabkan oleh pertumbuhan bakteria dan mikroorganisma. Dengan ini, ia mengurangkan ketidakselesaan pada bahagian vagina dan bau yang tidak menyenangkan.


HAND & BODY LOTION
 

Rangkaian Siri produk penjagaan diri Premium Beautiful termasuk Syampu Badan, Losyen Tangan dan Badan, menyediakan cara baru Aromaterapi untuk meningkatkan semangat, melegakan takanan dan member penyeimbangan secara semulajadi dengan haruman. Ia mengandungi pati minyak dari lavender tulen yang dapat menenagkan, menguatkan minda dan meningkatkan semangat. Selain pati minyak lavender, ia mengandungi Vitamin E, Vitamin B kompleks dan ekstrak tumbuhan.


BIO EVER NANO CREAM


Juga dikenali dengan Cream Magic. Mampu meghilangkan eyebag, menghilangkan kedut-kedut disekitar mata, meruncingkan dagu, mengecilkan peha dan lengan, malah boleh dijadikan 1001 
rawatan untuk penyakit.


TUALA WANITA BIO SELEZA


 

 Kebaikan utama :- Kesan anti bakteria, mengaktif sel-sel badan dan meningkatkan metabolisme tubuh badan manusia, meningkatkan sistem pertahanan badan & membekaljan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi. Merawat dan mencegah , senggugut, keputihan, hadi tidak teratur, buasir, cyst, fibroid malah menghilangkan bau miss V yang tidak menyenangkan. 


COZUMA CC CREAM

 
Krim Kecantikkan Wanita - Memberi Perlindungan UV yang Optimum.
Wajah berseri dari dalam dan rasa seperti kulit semulajadi.


 BEDAK ASAS KOMPAK BB CREAM



Bedak asas ringan dari COZUMA  diformulakan dengan adunan eksekutif ramuan semulajadi untuk menjadikan tona kulit sekata, mengecilkan liang roma lalu mengembalikan keserian dan kemulusan kulit wajah. Kulit akan kelihatan segar, halus dan berseri



FESTIVO EYES & CHEEK PALLETE
 
 Palet semua dalam satu yang sesuai untuk mewujudkan pelbagai pandangan memukau. Palet ini mengandungi semua yang diperlukan untuk kegunaan siang dan malam.



GINCU BERKABUT - COZUMA



 
Sapu bibir anda dengan tekstur inovatif ini yang meluncur dengan keselesaan sempurna dalam setiap sapuan. Formula gincu berkabut ini menghaluskan bibir seperti sutera, kemasan satin dengan liputan warna penuh. Formula hebat untuk warna bibir tahan lama.


MINERAL COFFE - COFFE GARAM BULUH

 

Produk Paling LAKU KERAS. Coffee yang mampu membekalkan tenaga sepanjang hari. Badan semakin cergas dan cerdas. Juga dikenali dengan coffee diet. Bila minum terasa kenyang sepanjang hari




GARLIC TABLET

 

  Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolestrol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis. Menghalang pembekuan darah, membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik. Juga membantu membuang angin, menyelaras gula darah dalam badan dan membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.


 

Kebaikan yang terdapat dalam Garam Buluh yang wajib korang tahu :-
Menyingkir toksin dalam badan, menguatkan peristalsis saluran usus, menyinkirkan najis yang lama terkumpul dalam usus, meningkatkan daya pemulihan badan, membekalkan bahan mineral dan elemen surih kepada badan manusia, menyelaraskan fungsi badan supaya sistem badan dapat beroperasi secara normal dan menyelaras keseimbangan ph badan, mengembalikan susuk badan beralkali lemah. 



LACTO-LITE
 

 Nurich Lacto-Lite kaya dengan serat larut dalam air, mempercepatkan kadar pembiakan bakteria berguna dalam badan, menyekat pertumbuhan sel rosak dan mendirikan sawar biologi dalam saluran usus. Pengambilannya dapat menggalakkan penyerapan nutrisi, mengekalkan keseimbangan mikrob dalam saluran usus, menjadikan fungsi perut dan usus kekal sihat, dan seterusnya meningkatkan daya keimunan badan.



BIO VELOCITY ALFALFA CONCENTRATED




 

 Sesuai untuk mereka yang mengalami :-
masalah Anemia, masalah kolestrol darah yang tinggi, gout, stres, terdedah kepada sinar radioaktif yang tinggi, kurang makan sayur-sayuran/buah-buahan, masalah haid/senggugut, masalah mulut,/badan berbau, sembelit, muka pucat dan sejuk pada tapak tangan/kaki


HERBA MAHARANI






 




BBPLUS COLLAGEN

Ramai yang menggemari BBplus Collagen. Dengan ramuan jus buah Blackcurrant, jus buah roselle yang sedap, juga serat epal, campuran vitamin C, inulin, ekstrak biji anggur serta kolagen ikan memberikan wajah anda cerah dan berseri, anjal dan tegang, halus dan gebu, lembap, licin serta kurang garis2 halus dan kedutan, kulit cepat sembuh, dan kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari.



PANTAZ JELLY
 
Pantaz adalah sejenis ais berkhasiat yang diperkaya dengan bahan-bahan organic dan vitamin semulajadi. Ia dirumus khas untuk kanak-kanak yang memerlukan khasiat semasa fasa pertumbuhan dan pembangunan yang kritikal.


Berminat untuk semua produk-produk di atas? apa lagi...
pm/wasap/sms/call kuza

018-227 1997

**************************************************************************

Boleh Bank in ke Akaun :-

Tengku Aspaniza binti Tengku Aziz
Maybank : 1630 6418 9480
BIMB :1301 7020 7218 57

Tengku Ahmad Azwan bin Tengku Aziz
CIMB :7050 3586 21




No comments:

Post a Comment