Sunday, 31 May 2015

Pernah dengar statement macamni tak?

"Kalau dah kurus tak payah la pakai2 korset bagai..badan susah nak naik pun"
Alahai akak2 kitew ni...tau tak? sebenarnya selain masalah kurus banyak lagi masalah kesihatan yang kita alami ....ingatkan masalah biase jer..seperti CYST, FIBRIOD, KEPUTIHAN, PERIOD TAK TERATUR, BADAN BONGKOK, TIRIOD, KANSER RAHIM, KANSER PAYUDARA..naik gerun pulak bila dengar masalah orang perempuan ni. Kalau nak senarai satu2 masalah orang perempuan memang tak kan habis punya...tapi penyakit yang kuza sebut ni memang ramai yang alaminya. 
  

so, apa pilihan uolls sekarang ni?
-biarkan, nanti jumpa doktor!
-takpe, sikit je....tak memudaratkan pun !!

PREMIUM BEAUTIFULni merangkumi 70% kesihatan 30% kecantikan...nampak tak percentage kesihatan lagi tinggi sebab PB mampu merawat kesihatan diri. Terlalu banyak penyakit yang berpunca daripada faktor pemakanan, datangnya tanpa diundang.


untuk persediaan dan juga rawatan, uolls boleh je pakai Premium Beautiful awal2. Cegah sebelum terkena. Rawat sebelum parah. Insyaallah Pb banyak membantu perempuan2 di luar sana. 
Uolls bila lagi?

Lagi satu, korset ni ramai yang panggil korset abang sayang...coz lepas pakai korset ni, confirm cik abang bertambah tambah tambah sayang...mane taknya, servis makin tip top. Tak caya? kene try!!

Ada yang teringin nak sarungkan korset abang sayang ni, cepat-cepat hubungi kuza ye.

Love kuza
018-227 1997

Wednesday, 27 May 2015

PB Classic vs PB Elegance

Yang mana satu idaman hati?



PB Classic lebih kepada pembentukan (re-shaping) bentu badan, sesuai untuk yang nak tegapkan or mantapkan asset-asset yang ada seperti nak membentuk semula bentuk badan da spare tyre yang ada contohnya seperti selepas bersalin...dengan PB Classic nie lelemak akan dialihkan ke tempat sepatutnya dan terus di-lock agar badan kembali terletak & menawan...pakai dengan konsisten 4-6 bulan, uolls akan dapat lihat hasil yang memuaskan!!



PB Elegance pula lebih kepada untuk maintain kan body shaping yang dah sedia terbentuk....fabrik PB elegance lebih lembut & selesa...seolah-olah lapisan kulit ke-2 dan seperti tidak memakai korset je.... cukup2 ringan. Kene try tau..

Whether PB Classic or PB Elegance, uolls harus memiliki salah satu daripadanya....kerana ianya satu-satu corset yang ada

 70% KESIHATAN 
 30% KECANTIKAN

Yang teringin nak kelihatan gojes di hari lebaran nanti, sempat lagi nak sarung pb ni.

Hubungi kuza cepat-cepat ye!!

018-227 1997


Thursday, 21 May 2015

Premium Beautiful Testimonial



Mengeluh mengeluh mengeluh….tu je yang mampu buat. Ramai sangat wanita di Malaysia ni yang  mengeluh nak kurangkan berat badan dan mencari jalan untuk nak kurus cepat. Bila hari-hari asyik bekerja, mana sempat nak tilik tubuh badan sendiri. Time makan tak kira waktu. Ikut mana yang sempat je….dan yang paling selalu berlaku, makan nasi ditengah malam. 


Bila bercita-bercita tinggi pergi gym, tahan seminggu je.. Mane taknya.. Lari atas treadmill 40 minit macam nak pengsan, sekali tengok monitor baru bakar 100 kalori je.. Frust lahai.. Last-last stop jelah.. Sambung makan nasi lagi sebab tension..!! hahaha…..habis ranap cita-cita nak dapatkan bentuk badan  macam  Cik Ta kite..


Bila dah jadi macam ni, malas nak pikir panjang-panjang, terus call PB Expert, beli satu set PB, terus sarung kat badan!!! Settle kerja!! Tak kisahlah harga brape pun, bayar gym lagi mahal!! Consume milk shake setiap bulan kononnya nak kurus cara murahlah kan, tapi kalau sebulan dah rm500, setahun dah rm6000.. Dah muak minum, teringin pulak makan nasi ikan panggang sayur jambu golok, cicah budu cap limau, last2  badan naik balik tapi kali ni naik double pulak!!OMG!! 


Eh..eh…ade lagi yang magic ni….mane peginya migrain yang selama ni duk pi mai..pi mai setiap minggu.? Aik, bukan haritu stretch mark dah macam google map ke atas perut ni? Mane google map tu pergi? Pagi tadi rase period, tapi nape takde period pain erk? Sengal-sengal tulang belakang pun alih-alih takde dah ni, biar betol! Dah tuu...nape susu melimpah ruah ni, puaslah baby nak minum nanti! E’eh, lancar je buang air besar..takde sembelit-sembelit lagi..yessss!!!


Nak tengot koleksi gambar-gambar mereka yang dah 
sarung PB….jom!!


 

 





 


 


 







 


 




 




 





 My Premium Beautiful Confession
 

 


 


 




 My Own Testimoni : Mother of Three

 


 























Harga PB ikut size ye....
Payment thru cash, credit card, rhb easy, aeon, ar-rahnu and etc semua kuza accept!! 

Insyaallah kuza akan guide uols
 dari cara ukur, fitting sampailah ke cara sidai PB..

Kalau bayar cash, lagilah best! Dapat FREE GIFT dan “RAHSIA” kurus cepat dengan PB ni!!




love kuza
018-227 1997

















Thursday, 14 May 2015

Turun 10kg dalam masa 10 minggu


Selamat petang uols, today kuza nak share satu testimoni yang mana berat badan beliau boleh turun dalam masa 10 minggu sahaja!!!!

Okay, cuba uols bayangkan, bila uols pakai korset ni je...uols boleh kurus. Tanpa makan apa pil diet atau pun buat senaman bagai.

Tang muka memang dah cun, tapi...kalau yang tak berapa cun tu, bila pakai korset ni, seri tu naik. Awekmuda tu ada....tak percaya? cuba tengot orang2 yang dah sarung korset ni. Memang nampak perbezaaannya, sebelum dan selepas pakai korset ni, bukan bentuk tubuh badan je yang berubah, muka pun dah kembali awekmuda.

Bila dah sarung korset ni of couse lah badan nampak shape, lemak-lemak semua dah dilock. Lama-lama uols sarung, akan hilanglah lelemak tu secara semulajadi. Yang paling best pinggul uols nampak lagi curvy dengan breast uols jadi pejal gitu!!!
kalau uols perhatikan testimoni kat atas ni, nampak terlalu best result korset ni kan? dalam masa 10 minggu je 10kg boleh hilang...wowww!!!

Produk terbaik semestinya memberikan hasil yang terbaik
uols patut mencubanya.

pm/wasap kuza

018-227 1997