Sunday, 21 June 2015

PB untuk orang kurus


Siapa Cakap orang kurus tak perlu pakai PB. Orang kuruslah yang patut awal2 pakai PB.  Orang kurus pun nak sihat walafiat jugak. Orang kurus pun tak terlepas dari masalah-masalah normal kaum

Yerla..takkanlah orang kurus tu taknak sihat kan? Belum confirm lagi orang kurus terlepas dari masalah-masalah normal kaum perempuan macam selulit, period pain, period tak teratur, keputihan, sembelit banyak lagilah.


Orang kurus pun nak jugak sihat. Nak jugak dapatkan bentuk badan, takdelah straight sangat macam tiang lampu. Tak naklah tengot asset tu asyik flat je...bentuk badan wanita tu kan indah...betul tak? Macam berat badan, kalau boleh nak berat badan ideal, kalau kurus sangat, tak best jugak, suami tak suka tau yang kurus kering, hehehe. Satu lagi orang kurus ni sangat2 terdedah kepada  masalah postur iaitu bongkok..makanya kalau tak nak bongkok, pakailah PB..

Orang kurus pun BUNCIT..ouch badan dah ok tapi perut buncit. Pakai baju dress lawa2 pun nampak tak berapa nak cantik. Orang kurus yang nak pakai PB sebelum raya, cepat-cepat contact kuza. Nak bagi murah-murah je......so tunggu ape lagi tu.cepat cari PB Expert ni ha.


018-227 1997
kuza

Bonus masuk sama taraf dengan CEO!!

Bila gaji surirumah lebih dari gaji CEO. Bonus bulanan lebih besar dari gaji hakiki. Seronokkan tengot income yang masuk dalam akaun. Boleh shopping awal2 raya tahun ni. Nak bagi mak ayah duit kat kampung pun dah tak kisah. Nak belanja adik2 baju raya 2..3 helai sorang pun tadak hal. Nak bersedekah pun dah tak cari duit paling kecik, nak bayar zakat, nak bayar hutang ptptn, nak bayar hutang itu ini, semuanya tiada masalah. Sekarang ni pun dah bebas berbelanja apa saja.

Bayangkan seorang surirumah dapat income macam ni. Bisnes apa yang korang buat tu? hahaha... tulah soalan yang paling best didengar.  Bukan bisnes besar2 pun, jual baju dalam je....!!!
Tengot, jual baju dalam pun boleh dapat income taraf CEO.

Hah, korang tengot ye....pililah banyak mana bonus korang nak, coz bila buat bisnes baju dalam ni....gaji korang sendiri yang tentukan (GST)

Yang nak dapatkan income bulanan macam ni, boleh contact kuza. Kuza boleh tunjukkan cara macamane nak dapatkan wang besar, bonus besar.

018-227 1997
Kuza


















 






 






Thursday, 18 June 2015

Ramadhan yang ku tunggu

Salam 1 Ramadhan dari kuza untuk korang semua


Alhamdulillah, Syukur kehadrat Allah SWT, masih diberi kesempatan untuk berpuasa pada tahun ini. Dengan rasa rendah diri, kuza ingin memohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa, tutur bicara yang menyakiti tanpa sedar atau tidak sedar. Ramadhan juga merupakan pembuka pintu kemaafan sesama insan kita. Mana yang bermasam muka, tidak bertegur sapa, eloklah berdamai dan buka lembaran baru. Ingat...dosa sesama manusia tidak boleh dihapuskan dengan solat, puasa atau lain2 amalan.....kecuali dengan memohon kemaafan dari orang itu sendiri.


Kuza nak share sikit  kata-kata dari Ustazah Norhafizah di IKIM...

  • Bila Ramadhan tiba sambutlah dengan sujud syukur...tanda terima kasih pada Allah kerana memilih kita untuk terus beribadah dibulan yang mulia ini...

  • Bila bertemu dengan ahli keluarga, sanak saudara, sahabat handai @ sesiapa sahaja ucapkanlah "Ramadhan Kareem" dan orang yang mendengar menjawab "Allahu Akram"...
Maksudnya "Ramadhan Mulia"dan jawapannya " Allah lebih Mulia"...

  • Sambutlah Ramadhan ini dengan wajah yang berseri2 tanda kegembiraan yang tidak terhingga dan berazam untuk mendekatkan diri kepada Allah dengan selalu berbicara dengan Allah walau dalam hati..
Contohnya...Ya Allah aku berpuasa ya Allah...terimalah puasaku ini...aku berpuasa hanya untukMu Ya Allah...
  
  • Hiaslah rumah kita sebaik2nya dengan bersih dan cantik kerana terlalu banyak rahmat yang Allah hendak berikan di bulan yang mulia ini..

Akhir kalam, semoga ramadhan kali ini lebih baik dari ramadhan yang lalu dan diharap ramadhan kali ini membawa seribu rahmat dan pembuka rezeki seluas-luasnya untuk diri kuza dan keluarga. 

  Ramadhan Kareem utk semua

 
Marhaban Ya Ramadhan
 Love Kuza


Monday, 15 June 2015

Purata inch loss around 76cm after sarung PB

Testimoni terbaru yang kuza nak share kat korang.





Perubahan yang sangat ketara bila consume pakai Korset Premium Beautiful
Nak percaya atau tak terpulang....tapi hakikatnya korang boleh tengot sendiri.


BEFORE
Breast - 121cm
Under Breast - 116cm
Waist - 114cm
Hips - 126cm


AFTER Breast - 105cm
Under Breast - 93cm
Waist - 92cm
Hips - 111cm


Tuan empunya badan pun tak percaya result yang camni !! Purata inch yang dia loss around 76cm...!!
Siapa yang pakai korset Premium Beautiful memang takkan percaya result masing-masing. Apa yang paling best, Kaksu kite ni tak diet, tak bersenam pun. Nak pakai losyen panas, lagilah kemalasan. :)

Yang nak try korset Premium Beautiful boleh contact kuza.
Raya sebulan je lagi, sempat lagi korang nak kecilkan pinggang, kuruskan badan, tegangkan aset. Confirm abang makin sayang!!

kuza
018-227 1997

Tuesday, 2 June 2015

Produk kuza jual masuk newspaper

Assalamualaikum semua...
Selamat Datang 1 Jun 2015 Bersamaan14 Syaaban 1436H

Hari ni nak story sikit pasal produk yang kuza jual  ni....selalu je masuk akhbar tau. Yang terbaru ni ha....

SAHAJIDAH HAI-O MARKETING MEMPERKENALKAN PRODUK BIO VELOCITY - Kajian SAINTIS RUSIA mengesahkan kelebihannya. 

Haa, bukan sembarangan produk tau, kalau tak berkualiti takkan masuk surat khabar gitu.

 

Produk ape yang hebat sangat tu?


Semestinya sangat-sangat hebat dan dikenali dalam dunia social media... "Biovelocity Sleep Mate" aka tilam cahaya dhuha... selain daripada buat alas tidur tu sendiri terdapat siri rangkaian daripada teknology BV iaitu Femimine Pad Bio seleza (pad wanita), Air Tracker (penggalak enjin kereta), dan
Alfafa Concentrated (minuman)
Beruntungnya kuza dalam dunia bisnes ni, dimana aktiviti promosi media cetak dilakukan oleh syarikat itu sendiri.

Jom kenali dengan lebih dekat lagi produk-produk ni.


1) Bio Velocity Sleep Mate (Tilam/Pelapik BVSM)


 Image result for bvsm


Tilam BVSM atau pelapik BVSM sesuai untuk rawatan penyakit-penyakit seperti :-
Sakit sendi
Sakit saraf
Migrain
Gout
Strok
Tidur tidak lena
Berdengkur
Kanak-kanak sawan
Lemah jantung
Kencing manis
Senggugut
Tekanan perasaan
Lumpuh akibat kemalangan

Dan lain-lain penyakit boleh dirawat dengan BVSM. Rawatan tanpa ubat. Dengan teknologi BV yang ada pada tilam ni, telah membantu ramai orang diluar sana yang mengidap pelbagai penyakit. Insyaallah.

  
 
 


 
 
 







 



Image result for bvsm


 *********************************************************************************

2) Bio Seleza (Tuala wanita)





 
 
 
 
 
 
 
 

***********************************************************************************

3) Air Tracker (Penggalak Enjin Kereta)
 









***********************************************************************************

4) Alfafa (Minuman Kesihatan)
 


 


 



Image result for haio alfalfa

 
Kepada uolls yang nak try semua produk-produk ni boleh hubungi kuza ye..

 call/pm/sms/wasap
------------------------------------------------------
018-227 1997
-------------------------------------------------------
 FB : Tengku Aspaniza
IG : TENGKUASPANIZA