Monday, 27 July 2015

Makcik 50-an pun pakai pb


Hai uolls, 
Selamat petang

Meh rapat-rapat sikit, kuza nak share pasal pb ni. Biasa anak-anak dara, mak-mak yang berusia 30an..40 an je yang selalu nak pakai pb, tapi......lonni, kuza nak share seorang makcik ni yang dah masuk 5 series tau yang nak pakai pb. 


Seriusly, nak pakai Pb takde hak umur ye, jangan terkejut tau, akak ni pakai pb pada usia dah mencecah 50-an. Selalu mengadu sakit-sakit belakang, Alhamdulillah bila anak-anak tolong pakaikan pb untuk mak dia orang, syukur sangat-sangat, masalah sakit belakang hilang terus. Lagi best bila muka mak diaorang nampak kembali segar dan muda. Cheewahh..!! tengot..!! bezakan sebelum dan selepas sarung pb.. Dah nampak macam awal 40 an. 

So...pada semua yang mak2 dia ada masalah kesihatan, elok sangat pakaikan  pb. Pb ni bukannya semata-mata nak kuruskan badan je...malah pb ni mampu mengubah 360 darjah kesihatan dan penampilan seseorang.

 

Yang tahu pasal pb tapi masih ragu-ragu boleh tanye dengan kuza. Insyaallah...kuza akan detailkan satu persatu abaout pb ni.  

PBExpert
Premium Beautiful Terengganu

Kuza
018-227 1997

Thursday, 23 July 2015

Salam Idulfitri 2015

Assalamualaikum

Alhamdulillah, hari ni baru berkesempatan menjengot blog kuza. Maklum jerlah, baru 7 Syawalkan. Dikesempatan ini kuza ingin memohon ampun dan maaf, andai kata ada terkasar bahasa, samada sedar atau tak kepada semua sahabat-sahabat alam maya kuza, samada yang kuza kenal secara langsung or tak langsung. Time makan tu jangan lupa kuza erk....makan2 jugak, jaga2 berat badan tu, jangan mengembang sudah lepas raya. Alhamdulillah kuza awal2 dah siap nge perisai hitam PremiumBeautiful, takdelah risau bab2 makan ni. 

Okaylah, diharap syawal tahun ni, lebih meriah dan bermakna untuk korang semua. Semoga kite bertemu lagi syawal tahun depan. Babaiiii











Thursday, 9 July 2015

Suami puji terus bila isteri sarung PB

Salam 22 Ramadhan...

Camne puasa korang? petang nanti berbuka menu apa ye? hehe..okaylah...kuza tak nak cakap panjang2, just nak share satu testimoni akak sorang ni, yang dah melalui 3 x ceaserean. Ngeri jugak dengar tu. Kuza ...walaupun sekali semasa bersalin anak sulung dulu pun rasa ngeri lagi.

wokayyy....berbalik kepada akak ni, if korang nak tahu... dia punya alignment memang out la...tapi the most important reason, adalah sakit belakang kesan epidural tu..memang tak tahan sakitnya...selama ni husband dia tak pernah komen sepatah pun..tapi sarung je pb, terus puji...maknanya selama ni suami dia diam tu bukan tak perasan, tapi maybe nak jaga hati je tu.... Nak bengkung ikat2 tu memang serius tak sempat..anak dah masuk tiga..hero semua pulak tu...mmg busy kalah menteri....''


Ni pun dapat testimoni dari customer PB. Beruntungnya beliau berpantang dengan set ‪#‎premiumbeautiful‬...sape kate bersalin ceaser  tak boleh slim semula. Body kemas, rasa sakit pun berkurangan...Alhamdulillah..

p/s : semua suami nak isteri cantik2, nak isteri sihat walafiat...tapi berapa ramai para suami yang sanggup berkorban ribu-ribu untuk ciptakan kesihatan dan kecantikkan isteri. Para suami...tepuk dada tanye hati.... :)

Yang nak sihat sekali dengan body kemas cantik terletak hubungi kuza ye.


pm/wassap ke  : 018-227 1997  

@
 
sms/call ke : 019-9821 1995

Wednesday, 1 July 2015

Benjolan hilang terus dari pandangan

Assalamualaikum
Hampir 2 minggu kita berpuasa, camane dengan puasa korang?
Kuza Alhamdulillah, baik-baik semua. Camane korang yang dah sarung PB, confirm badan makin melentik gitewww. Raya nanti confirm gojes2 semua. Orang yang paling seronok, mesti en. hubbykan bila tengot badan isteri makin slim ramping, benjol2 dah hilang terus dari pandangan. 




Okay, hari ni kuza nak share satu testimoni ye, fresh lagi ni. Siapa2 yang badannya cam gini wajib nak kene pakai pb. Nampak sangat lemak tu berlipat2. Jangan sampai suami tegur dah lah. Pakai baju dah lawa..tapi...tak sedap pulak tengot tang lemak tersembul tu. Yang nak pakai pb sebelum raya cepat2 contact kuza. Bukan apa sempat lagi nak hapuskan lemak tu....kalau tak pakai awal2 raya nanti confirm badan tu makin mengembang dan berlipat2.

Yang dah pakai tahniah ye, dah boleh melaram dengan baju yang korang idam-idamkan

Yang belum pakai pb... sempat lagi ni nak pakai. Hubungi kuza cepat-cepat tau..nak bagi harga special  sempena raya.

kuza
018-227 1997