Sunday, 20 September 2015

Power Start Seminar 2015

Assalamualaikum,
 
Alhamdulillah, syukur kehadrat Allah SWT yang menurunkan rezeki dan limpah kasih sayang kepada kuza sekeluarga. Today, dengan masa yang sedikit terluang ni, kuza nak share dengan uolls gambar-gambar sekitar Seminar minggu lepas yang berlangsung di De Palma Hotel, Ampang. 

Ni kali kedua kuza hadiri Seminar semenjak berjinak dengan dunia Busines ni. First time tahun lepas dibuat kat Rumbia, Paka and than kali ni dekat Ampang, Kuala Lumpur. Seronok tak perlu cakap lah, coz dapat berkumpul dan bertukar pandangan dengan 
rakan-rakan biz yang lain. 


Kami berkumpul dari ceruk rantau, ada yang datang dari Johor, Melaka, Kelantan, Terengganu kuza lah, heheh, orang dibawah negari bayu pun ada bah, Sabah, Pahang, Selangor satu Malaysia gitu.









Jumaat - 11 September 2015



Bersama Ikon Sohonita terkenal CDM Salha Zain, memang teruja dapat berjumpa dan bergambar dengan beliau, aura positif sentiasa melekat dalam diri, lontaran suaranya mampu mengegar jiwa setiap yang mendengarnya.


CDM Salleha Roslan, mother of three. Hebat dan penuh dedikasi.


Bakal DDM, bakal raja sehari, hehe jangan marah  Safriza Azwani.


Bersama mentor yang banyak membimbang kuza dalam biz ni DSM Liyana Tahar


Mastertrainers Topleaderscircle - Kiri : CDM Salleha, CDM Salha, CDM Izyan dan CDM Nurfazilah


Us, Pb Expert Premium Beautiful


MC hari tu  puan Arni dan barisan TLC Mastertrainers

Bakal-bakal CDM


Bersama rakan-rakan biz, Sha, Anis dan Lela

Lakukan tanpa NANTI, usaha tanpa HENTI, buat sampai JADI, baru puas HATI!!


 

 Allhamdulillah, Power Start Seminar 2015 berjalan dengan jayanya.



Love Kuza











































































Tuesday, 8 September 2015

Dulu Gemok & badan melengkung, sekarang....?

Assalamualaikum, selamat petang semua :)

Cuaca kat luar semacam redup tak berapa nak cerah, maybe jerebu kot. Nak kate hujan tak jugak, tapi kat office kuza ni walaupun sejuk dingin aircond, tapi bahang panas cukup terasa bila tengot everyday ade je testimoni 2 panas yang fresh dari Topleaderscircle

Petang ni, kuza nak share testimoni dari adik manis yang cukup hot gitu. Tengot gambar kat bawah , rasa semacam tak percaya je bilamana tengot gambar sebelum dan selepas. Berkat kesungguhan pakai PB dengan istiqomah, hasilnya cukup memukau.



Perhatikan gambar sebelum tu. Badan besar dan ada sedikit melengkung aka bongkok, Payudara jatuh, perut buncit je kan. Time ni tahun 2014 belum kenal lagi dengan PB.

Gambar selepas tu, tahun 2015 dah start pakai PB. Payudara up semula, buncit lenyap perut makin flat, badan tegap je, malah makin muda nampak dan berseri-seri. Adik manis ni dah tak sanggup nak tanggung berat badan besar2. Alhamdulillah berkat pakai hari-hari dengan azam dan disiplin nak dapatkan bentuk badan ideal, nilah hasilnya. Cukup cantik dan nyata berbeza. 

Korang yang nak dapatkan bentuk badan cantik molek gitu, jangan segan silu hubungi kuza ye.
Insyalllah kuza bantu.

Kuza
PBExpert TERENGGANU
018-227 1997