Thursday, 29 October 2015

Produk Laku Keras



Assalamualaikum everyone!

Sory ye sayang-sayang semua, dah lama kuza tak update blog. Ada yang nak shopping produk hot laku keras, pm or wasap je kuzaye...kuza tunggu!!



















 

 

 



 



 

 


 



 

 


 


 




 

 



 




 



 



 https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/s320x320/e15/11419196_840788419322962_951616114_n.jpg


 



 



 



 



 


 



 





 

 


 




 
 
 



 




 


 


 


Dah habis cuci mata, meh order...kuza nak bagi freegift yang order kat sini
pm/wasap 

kuza 
018-227 1997


































































































































































































































































































































Wednesday, 7 October 2015

Hai semua,

Alhamdulillah, cuaca hari ni sedikit cerah, tapi takdelah cerah sangat coz jerebu masih lagi tebal kat sini, so, uolls semua kene jaga kesihatan, minum air masak banyak-banyak ye...heheh. Sebenarnya kuza bukannya nak cerita pasal jerebu ni, petang ni kuza nak share satu testimoni, fresh dari #Topleaderscircle.

Camane uolls tengot gambar ni? terkejut??? Yaaaa.... kuza pun terkejut bilamana perut yang berbenjol-benjol terus shape bila pakai PB. Tu baru 5 minit, kalau pakai seminggu, dua minggu.....sebulan?



Letih bila buat sit-up 5 tahun pun perut tak flat jugak. Tapi pakai PB 5 minit jer terus perut hilang! Badan pun makin kemas  je. Uolls Perasan tak sebenarnya badan tu dah ade shape tapi bila tak sempat jaga, memang dari ada shape terus takde shape. Pakai PB 5 minit jer terus ada pinggang!

Tak sempat exercise atau exercise tak istiqamah? Takpe uolls jangan risau..pakai jer PB..tapi pakai PB kenalah istiqamah yer..barulah dapat hourglass shape macam PB expert jugak! he.....

Uolls yang ada masalah perut cepat-cepatlah pakai PB. Insyallah PB memang membantu untuk mendapatkan badan menawan. 

PB Expert 
Terengganu
Kuza
018-227 1997


Monday, 5 October 2015

Assalamualaikum everyone...

Ada tak ibu-ibu yang tengah berpantang or bakal ibu-ibu yang akan berpantang tak lama lagi? Dah prepare semua ke belum? masih mencari-cari kaedah berpantang dengan mudah, cepat dan 100% selamat?


Kat bawah ni kuza kongsikan kenapa wajib berpantang dengan PB:-



  • boleh keluarkan angin dalam badan samada melalui kentut or sendawa
  • mengecutkan dan memperkemaskan rahim yang kembang masa mengandung
  • menarik dan merapatkan tulang pinggul
  • menyegarkan badan yang lesu dan letih masa proses beranak
  • mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul dengan lancar
  • mengeluarkan sisa-sisa kotor dan air bisa dari rahim
  • menyokong rahim dari jatuh ( sesuai utnuk orang yang biasa keguguran)
  • menyihatkan rahim dan prepare untuk proses baby baru
  • hormon estrogen dan progestron seimbang
  •  menghilangkan dan memudarkan strecthmark
  • menghangatkan badan 
  • memperbanyakkan susu badan
  • proses membuang masa berpantang lancar
  • memperbanyakkan susu dan mengelakkan bayi cirit- bicit
  • merawat luka pada rahim
  • menaikkan metabolisme badan
  • membentuk semula pinggang,dada dan pinggul 

Lagi satu, jika uolls berpantang dengan pb, badan lebih mudah terbentuk sebab time berpantang nilah badan kita lembut. Bila pb dah tersarung dibadan, lemak cepat dilock, dan sekaligus akan hilang secara semulajadi. Jangan tunggu habis 44 hari baru nak pakai pb, time tu badan pun dah mengeras dik oii...


 


Cuba perhatikan akak kita ni, seawal 5 hari dah sarung waist nipper premium beautiful, tiba hari ke 44 dah kempis cantik perut tu. 
  
Nak lagi cantik, terus je pakai pb ni sampai ke akhir hayat. Badan maintain cantik, tak perlu risau bab makan. Kalau dari awal kita dah start pakai pb, automatik pb ni akan sentiasa mengawal nafsu makan kita.
Nak bersenam confirm tak sempat kan?, nak makan pil-pil pelansing... risau pulak kesan buruk mendatang, so pakailah pb untuk kesihatan dan kecantikkan sepanjang hayat


PBExpert Terengganu
KUZA
018-227 1997