Thursday, 31 December 2015

Berat badan makin kurang sebab consume PB!!

Salam Khamis

Uolls rasa pelik tak bila baju-baju makin longgar
 pinggang makin kecik
 perut makin flat
 payudara makin anjal dan tegang
 punggung makin naik
 muka makin berseri???!!!!

Dan lagi......bantuk badan makin shape, makin ramping,
Sekali check......I've lost 2kg sebab pakai PB waktu period!!! ahh.....time period berat cepat turun erkk.... wahhh. :)
happy sakan niiii....

So......pada yang dah ada PB tu, silalah pakai PB waktu bff aka period uolls datang menjengot. untung-untung boleh kurus cepat!









So, jangan fikir lama-lama, cepat-cepat sarung PB, lagi lama uolls tunggu, lagi cepat pinggang dan punggung uolls sama besar. Ngeri !!
 
Kuza
 FB : Tengku Aspaniza
 
018-227 1997



Monday, 28 December 2015

Badan Makin Tegap bila sarung PB!

Assalamualaikum everyone!!

Alhamdulillah, dapat jugak kuza mencelah untuk update serba sedikit blog. Nampak lama sangat kuza tak update kan, sorry ye semua......wokey, untuk pengetahuan semua, kuza baru je selesai menjalani ibadah umrah, baru seminggu balik, Insyallah nanti kuza belanja gambar2 kat Kota sane ye. Lonni kuza nak belanja testimoni terbaru adik manis ni, anak dara lagi tau. Mana2 yang belum kawin lagi tu, tapi mengalami masalah berat badan, bentuk badan, lemak bersimpang siul, bertingkat tingkat, meh kuza sarungkan PremiumBeautiful. Insyaallah menjadi. Yang penting kene istiqomah. 




Kalau pakai baju dalam biasa, memang tak boleh betulkan bentuk badan seseorang. Tapi bilamana uolls pakai PremiumBeautiful, tengot jerlah hasilnya. Kalau belum pakai, jangan cakap tak jadi, kene try dulu....lepas tu baru boleh komen banyak-banyak.

Cantekkannnnnn!!!.....jauh beza dengan tahun lepas. Kalau sebelum pakai PB, badan semacam bongkok gitu, muka pun tak berapa nak berseri, aset pulak macam tak berapa nak tegap, tu belum beranak pinak lagi tau, kalau dah beranak menyusu bagai, lagilah jauh lari aset tu. So....ambil langkah awal, sarung PremiumBeautiful sebelum datangnya hari bahagia. Tahniah anis, nampak lawa...nampak lawa... bila pakai PB!!!!
Free Fitting
KUZA!!

018-227 1997