Sunday, 24 January 2016


Selamat Petang everyone!!



Okay, petang ni kuza nak share testimoni kuza sendiri. Kalau uolls tengot jangan kutuk erk, hehehe. Belum keluar mana-mana lagi. Time ni memang nampak sangat kuza…….ishhh malu pulak nak sebut.  Tu semasa sambutan hari raya Aidiladha. Syok sangat duk potong-potong daging tu. 





Nampak tak perbezaan kuza dengan  tahun 2014 dan 2015. Alhamdulillah, hujung tahun 2014 baru lah terdetik nak pakai PB, yang paling best, encik suami sendiri yang tolong bayarkan. Yerlah…time ni kuza baru je berjinak dengan business, so, nak pakai pb nak kene ada duit jugak. Untunglah suami memahami, sebab suami lebih tahu kelebihan Pb untuk orang wanita ni. 


Agak-agak, kalau kuza tak pakai Pb, macamane sekarang ni? Lagi besar dan melebar lah jawabnya. Yerlah makan tak tentu masa, tengah malam pun, suami bawak balik makanan pun ngappp!!!


Kalau uolls masih tercari-cari alternative nak kecikkan peha, hilangkan buncit, turunkan berat badan, nak tegangkan balik aset-aset yang dah tak macam dulu, almaklumlah wanita yang dah beranak-pinak ni, memang akan mengalami ni semua. Termasuklah kuza sendiri. So…..kat sini kuza nak syorkan sangat pakailah Premium Beautiful. Tak ruginye kalau uolls beli satu set pun. Seumur hidup boleh pakai pb ni. Kalau rosak pun boleh je repair, percuma je. Tak perlu bayar  sesen pun.  Kalau brand lain kuza jamin 6 bulan terus masuk tong sampah.



Lagipun Pb ni bukan calang-calang korset tau, boleh mencegah penyakit, termasuklah kanser, merawat senggugut, migraine, keputihan, menyuburkan rahim, mengetatkan kembali faraj, melancarkan perjalanan haid, menegang dan mengembalikan semula payudara yang kurang anjal, menaikkan punggung yang leper, menghilangkan buncit, dan macam macam lagi lah Pb ni mampu buat. 


Sempena Anniversary kuza tak lama lagi, kuza nak tawarkan harga special untuk uolls, siap ada freegift lagi.

So…yang contact kuza tu nanti, jangan lupa cakap yang uolls jengot dari blog kuza ye!!!








Love Kuza

018-227 1997

Wednesday, 20 January 2016



Selamat Tengahari everyone!

Alhamdulillah , syukur pada Allah, tengahari ni sempat jugak kuza nak share serba sikit tentang kebaikan BIO SELEZA, semua dah maklum kan apa itu BIO SELEZA? apa lagi kalau teman kite setiap bulan. 


Semua wanita di muka bumi ni akan mengalami kedatangan haid apabila cukup umur. Ada yang seawal 12 tahun dan ada yang lewat 15 tahun. Lumrah wanita, yang datang haid tu NORMAL dan yang tak datang-datang or 2...3...bulan sekali tu TAK NORMAL. Dan ada juga yang datang sekali pastu tak datang-datang haid. Kalau yang datang sekali sekala tu, patut kene check doktor cepat-cepat bimbang penyakit lain akan bersarang. 

Okay, kita terus ke point yang nak dikongsi. Ada tak dikalangan uolls yang mengalami masalah :-

KEPUTIHAN

KEKUNINGAN

SENGGUGUT

HAID TAK LANCAR

SAKIT PINGGANG KETIKA HAID

BUASIR

GATAL-GATAL SEKITAR FARAJ

RUAM KEMERAHAN

MISS V BERBAU BUSUK

Kat sini kuza nak suggest lah untuk uolls mencuba BIO SELEZA. Pad ni bukan pad biasa-biasa tau, kat dalam ni terdapat BV yang membantu dan merawat seterusnya mencegah mahkota uolls daripda terkena sebarang penyakit. 

Tahu tak? pad biasa-biasa yang uolls beli di supermarket tu diperbuat daripada kertas recycle, habuk kayu, tisu tandas dan suratkhabar. 

Pernah tak korang baca tentang TUALA WANITA ANCAMAN KESIHATAN DALAM DIAM! kat sinilah kuza nak bagitau, bahayanya pad yang uolls duk pakai setiap bulan tu. Ada yang berkira-kira nak beli, buat apa beli mahal2, padahal pakai kat bawah je pung. Ya, Allah......kalau uolls dah sakit terkena penyakit, sanggup ke uolls nak berabis beratus-ratus untuk bayar kos rawatan tu, silap haribulan beribu-ribu dan yang paling ditakuti ialah terkena KANSER SERVIKS , NAUZUBILLAH HIM ZALIK, mintak Allah jauhikanlah. 










Now, uolls boleh tukar kepada pad yang lebih kepada KESIHATAN, tak mahal pun kalau nak dibandingkan dengan kos rawatan kalau uolls dah sakit. kalau beli satu paket pun memang tak habis untuk seminggu uolls pakai. Tapi kalau uolls nak lebih jimat beli sekotak dan dapat harga murah.




Kite ada PANTYLINER DAYSAFE NIGHTSAFE

dan NIGHTSAFEextraLONG


Jom tengot TESTIMONI mereka yang telah mencuba BIO SELEZA














 


 


 

 BIO SELEZA lebih kering, nipis, tahan bocor sehingga 150 ml, banyak tu..... selesa dan yang paling best pakai pad ni rasa macam tak pakai je.... :) 


**************************************************************************

Uolls boleh pilih ye, mana satu pilihan hati. Yang order melalui BLOG kuza nak bagi free gift. So bila contact kuza tu bagitau ye....awak skodeng kuza punya blog. hehehe,


Premium Set Gift A

Bio Seleza Feminine Pad (MIXED) mengandungi:

1) Bio Seleza Feminine Pad (Pantyliner) x 2 pek (30 keping pantyliner setiap pek)

2) Bio Seleza Feminine Pad (Day Safe) x 2 pek (10 keping setiap pad)

3) Bio Seleza Feminine Pad (Night Safe) x 1 pek (8 keping)

4) Bio Seleza Feminine Pade (Night Safe - Extra Long) x 1 pek (8 keping)

HARGA : RM 140.00
FREE DELIVERY




Premium Set Gift B

Bio Seleza Feminine Pad (PANTYLINER) mengandungi:

1) 6 pek yang mengandungi 30 keping pantyliner 
(jumlah 180 keping pantyliner) 


HARGA : RM 150.00
FREE DELIVERY





Premium Set Gift C

Bio Seleza Feminine Pad (DAY SAFE) mengandungi:

1) 10 keping x 6 pek Tuala Wanita untuk siang hari 
(jumlah 60 keping)


HARGA : RM 140.00
FREE DELIVERY





Love Kuza
018-227 1997







Monday, 11 January 2016


On the Spot Ramping!!!

Look at her! Pakai Premium Beautiful 8 jam sehari jer boleh 
kecik macam ni :) 
 
Boleh agak atau bayangkan kalau tak pakai Premium Beautiful Corset ni apa akan jadi pada bahagian peha and pinggul cik adik ni?





Eiiiii, rasenya tak sanggup kuza bayangkan apa akan jadi kalau cik adik ni tak pakai Premium Beautiful ni... sah-sah :-

  • Badan makin melebar
  • Takde shape
  • Perut makin buncit
  • Peha makin besar
  • Aset semakin kendur dan jatuh



So, you all pun dah boleh nilai sendiri, wajib ke tidak you all pakai Premium Beautiful corset ni kan? 
 
Okay, if you all nak dapatkan special price for the corset, you all cuma perlu mention jer yang you all dapat contact no Kuza ni from my blog.
InsyaAllah, Kuza akan bagi harga special sangat2 pada you all as an appreciation sebab you all sudi singgah blog Kuza :) okay!!!!
Love Kuza
018-227 1997

Thursday, 7 January 2016

Hai everyone!!!

Firstly, kuza nak ucap Selamat Menyambut Tahun Baru 2016.
Sebut tahun baru mesti korang ada azam baru kan?, so.... rata-rata bila ditanya apa azam baru, mesti jawab nak kuruslah, nak turunkan berat badanlah, nak kecikkan pinggang lah...macam-macamlah jawapan yang diberi.



 


Kalau dah dari 2 tahun lepas azan nak kurus, tapi tak kurus-kurus jugak, losyen panas tak panas dah berbotol-botol disapu, diet sana sini, makan jus ramping, jus kurus, macam-macam jenis jus dah diminum, tapi masih seperti sediakala, apa susah...korang pakai je korset Premium Beautiful. Bukan korset biasa tau, korset ni dikira korset tertua di Malaysia, dah 23 tahun dalam pasaran, permintaan sentiasa ada. Pendek kata....selagi ada wanita di muka bumi ini, selagi itulah permintaan korset ni ada. 



 
 



 



Sebagai seorang wanita, yang sudah pun berumahtangga, melahirkan anak, pernah tak korang ? :- 

Cuci saluran peranakan?
Alamai masalah faraj LONGGAR?
Faraj BERBAU?
KEPUTIHAN yang teruk?
Keluar bunyi KENTUT bila bersama?
Masalah PERIOD yang KRONIK?
Masalah BUASIR?

Mesti korang mengalamikan? kuza sendiri pun mengalaminya, bila dah beranak pinak ni of couse lah benda tu semua terjadi pada kita. Macamane nak rawat tu semua?

PAKAI PB!
PAKAI PB!
PAKAI PB!

Kita atasi masalah ni segera sebelum menjadi kronik.Cegah sebelum parah. Wanita yang melahirkan anak memang berisiko DIJANGKITI kanser pangkal rahim. Cegah masalah anda yang nampak sahaja kecil TAPI BOLEH mendatangkan KEMUDARATAN di masa hadapan. Jadi, bila dah pakai korset ni.....
 
Peranakkan sihat dan berada ditempat betul
Faraj ketat kembali - yang ni cik abang palaing suka!
Tiada bau busuk miss v
Tiada lagi masalah keputihan!
Tiada lagi masalah rahim kembang!
Tiada lagi masalah period!
Tiada lagi masalah kelonggaran!
Tiada lagi masalah kesuburan!

 

 Lagi BONUS yang korang dapat bila pakai PB ni, 



SENGGUGUT hilang
MIGRAIN berkurangan
Pinggang makin RAMPING
Badan nampak SHAPE
PAYUDARA kembali TEGANG dan ANJAL
PUNGGUNG naik kembali
Muka kembali AWEKMUDA

So, apa tunggu lagi, dah ramai yang pakai, ada yang dah pakai PB ni lebih 10 tahun. Warranty seumur hidup, kalau rosak boleh repair FOC je. Fabrik terbaik AKWATEK AKWADYNA. Diiktiraf oleh 7 buah negara maju,  anugerah SUPERBRANDS, dan baru-baru ni telah pun memenangi AWARDS 2015 - WINNER READERS CHOICE 

 


Yang masih tercari-cari korset untuk nak pakai, kuza syorkan cepat-cepat pakai PB, sebab 70% KESIHATAN dan 30% KECANTIKKAN ada pada korset PB ni. 

Love KUZA
018-227 1997