Sunday, 24 January 2016


Selamat Petang everyone!!



Okay, petang ni kuza nak share testimoni kuza sendiri. Kalau uolls tengot jangan kutuk erk, hehehe. Belum keluar mana-mana lagi. Time ni memang nampak sangat kuza…….ishhh malu pulak nak sebut.  Tu semasa sambutan hari raya Aidiladha. Syok sangat duk potong-potong daging tu. 





Nampak tak perbezaan kuza dengan  tahun 2014 dan 2015. Alhamdulillah, hujung tahun 2014 baru lah terdetik nak pakai PB, yang paling best, encik suami sendiri yang tolong bayarkan. Yerlah…time ni kuza baru je berjinak dengan business, so, nak pakai pb nak kene ada duit jugak. Untunglah suami memahami, sebab suami lebih tahu kelebihan Pb untuk orang wanita ni. 


Agak-agak, kalau kuza tak pakai Pb, macamane sekarang ni? Lagi besar dan melebar lah jawabnya. Yerlah makan tak tentu masa, tengah malam pun, suami bawak balik makanan pun ngappp!!!


Kalau uolls masih tercari-cari alternative nak kecikkan peha, hilangkan buncit, turunkan berat badan, nak tegangkan balik aset-aset yang dah tak macam dulu, almaklumlah wanita yang dah beranak-pinak ni, memang akan mengalami ni semua. Termasuklah kuza sendiri. So…..kat sini kuza nak syorkan sangat pakailah Premium Beautiful. Tak ruginye kalau uolls beli satu set pun. Seumur hidup boleh pakai pb ni. Kalau rosak pun boleh je repair, percuma je. Tak perlu bayar  sesen pun.  Kalau brand lain kuza jamin 6 bulan terus masuk tong sampah.



Lagipun Pb ni bukan calang-calang korset tau, boleh mencegah penyakit, termasuklah kanser, merawat senggugut, migraine, keputihan, menyuburkan rahim, mengetatkan kembali faraj, melancarkan perjalanan haid, menegang dan mengembalikan semula payudara yang kurang anjal, menaikkan punggung yang leper, menghilangkan buncit, dan macam macam lagi lah Pb ni mampu buat. 


Sempena Anniversary kuza tak lama lagi, kuza nak tawarkan harga special untuk uolls, siap ada freegift lagi.

So…yang contact kuza tu nanti, jangan lupa cakap yang uolls jengot dari blog kuza ye!!!








Love Kuza

018-227 1997

No comments:

Post a Comment