Monday, 15 February 2016

Hai everyone!!

Selamat petang yaa, Alhamdulillah......sempat jugak petang ni untuk kuza share satu lagi testimoni yang memang cun lah. Badan cantik sangat lepas sarung Premium Beautiful.

Tengot tu......bila siap-siap sarung PB, badan terus nampak shape. Perut flat, payudara cantik terletak. Kalau sebelum pakai PB payudara jatuh je, sekarang dah diangkat terus. Lama2 pakai, payudara akan kekal cantik terletak, badan akan kemas menawan dan nampak shape. Lemak pula akan dikunci kemas dan masuk rumah. Dan lama-lama lelemak akan hilang semulajadi. Ibarat tanah dalam pasu, bila pasu pecah tanah tak terburai. 

Korang yang masih mencari-cari pakaian dalam pembentukkan badan, pilihlah Premium Beautiful. Satu-satunya Corset yang memberi cicir-ciri 30% Kecantikkan dan 70% kesihatan sepanjang hayat. 




So, cepat-cepat grab satu set. Beli sekali untuk pakai seumur hidup

Kuza
018-227 1997

Monday, 1 February 2016

ASSALAMUALAIKUM.

Salam Isnin!
Februari datang lagi, Syukur Alhamdulillah dengan limpah kurnia dan rahmat dari Allah SWT yang menurunkan rezeki, kesihatan & kasih sayang antara sesama insan. 

Okay, today kuza nak share tentang Premium Beautiful. Rugi sangat-sangat bila wanita yang tak grab awal-awal Premium Beautiful ni. Pelaburan sepanjang hayat, takkan kite asyik nak tengot je. Alhamdulillah settle ukur dan fitting akak kite sorang ni, dari nak beli Short Bra saje, tapi bila tahu lebih detail KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN Premium Beautiful ni, terus grab satu set.
  
KEISTIMEWAAN & KELEBIHAN PB
  • Pinggang makin kecil
  • Payudara makin anjal dan tegang
  • Perut makin flat
  • Buncit hilang
  • Punggung kembali lentik macam akak Ziana zain tu....opssss!!
  • Faraj makin ketat
  • Badan kembali langsing
  • Servis dalaman makin ummhhh!!!  
  • Berat badan turun (BONUS tau)
  • Kesihatan makin terjamin
  • Awetmuda






Nak sihat, nak cantik luar dalam, kenelah melabur sikit, yang sudah berumahtangga, beranak pinak, grab lah cepat-cepat PB ni. Anda pakai confirm en suami suka. Masakan tidak SERVIS makin Tip Top!!!!



Love Kuza
018-227 1997