Monday, 11 April 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera uolls.

Rasenya dah lame kuza tak update blog kan? Bukan tak nak, cuma tak berkesempatan nak celah nak jengot lama-lama. Apapun hari ni kuza nak share satu testimoni baik punya iaitu tetsimoni kawan kuza sendiri.

Jom selami apa yang dikongsi sahabat kuza ni
-Cik Aisyah Rawi.

Saya pengguna tegar Premium Beautiful korset hampir 2 bulan 1/2...

2013: Saya amalkan diet tanpa nasi, exercise, sapu losyen panas dan ambil supplemen untuk kurus tapi badan tetap macam tu je, no changes at all...

2014: Same last year routine untuk dapatkan shape badan yang lebih cantik tapi hasilnya tetap sama, susut sedikit je dari asal..

2015: Saya mula menyarung Premium Beautiful korset selama lebih 8 jam setiap hari secara konsisten, exercise dan makan seperti biasa..Alhamdulillah badan mula susut dan ada shape..Yang paling best, berat saya juga turun dari 70+ kg ke 60+kg...Selalunya saya alami senggugut yang teruk setiap kali period, yang tu pun dah beransur kurang, sampaikan period datang pun tak sedar. Migrain pun jarang2 sekarang ni..Alhamdulillah, ditemukan dengan Premium Beautiful..

Hidup saya berubah dari satu fasa ke fasa yang lebih baik...Nothing is better than this..Alhamdulillah once again..I will keep Premium Beautiful as my companion through my life journey..InsyaAllah..

 
- Cik Aishah binti Rawi


Hah, tu dia.....nak result yang cantik, yang meletops kenelah istiqomah, kene ade disiplin. Tak susah pun, Malah pakai Pb boleh menstabilkan sistem dalaman kewanitaan kita juga. Pendek kata,  badan ramping sekali dapat sihat tubuh badan.

Uolls yang masih tercari-cari kaedah nak kurus ramping dengan selamat, tanpa suntikan, pil-pil kurus, losyen panas, boleh mencuba Premium Beautiful. Satu lagi yang kuza nak bagitau, nak pakai Pb , sila dapatkan daripada agen2 yang sah ye. 

Sekiranya uols dapatkan Pb dengan kuza, Insyaallah, kuza akan bagi servis yang terbaik dan tip top. Ada lagi....kuza nak  bagi hadiah percuma iaitu.......?  dan juga hadiah MISTERI dari kuza yang beli full set Premium Beautiful. 

Jangan lepaskan peluang sebab hadiah misteri TERHAD untuk 5 orang sahaja!!! 


Kuza
018-227 1997