Monday, 16 May 2016




Hai uol, selamat petang ya......


Pernah tak korang tengot, ada orang tu makan banyak, tapi badan maintain je kan. Ishhh....geram pulak rasenya, kenapa kita ni makan sikit tapi badan cepat pulak naiknya. 

Kalau uol ada masalah berat badan cepat naik, better try aje la pejam mata dapatkan Premium Beautiful. Lagi pun kalau kena gaya, uol boleh dapatkan Premium Beautiful dengan Harga Ansuran Bulanan.

Ada yang tanya kuza, kalau pakai Premium Beautiful ni tak susah ke nak makan?

Ha..... ni jawapan dia....... lagi la senang nak makan akak2 semua, sebab bila pakai PB ni, yang pertama, lemak badan kita akan di susun cantik je. Mean tak kan ada lemak-lemak bertingkat lagi dah.

Bila makan pulak, memang kita akan cepat rasa kenyang. Biasanya orang yang dah pakai PB ni, Rasa nak makan tu memang akan jadi kerap lapar, tapi bila suap makanan dalam mulut dia akan jadi cepat kenyang. Kalau dulu uol jenis makan sepinggan penuh nasi, lepas pakai PB confirm uol nak habiskan separuh pinggan pun rasa payah. Sebab apa tau? Sebab PB automatically tolong control rasa nak makan untuk kita. Best kan?

Cepat-cepat contact Kuza ye.....untuk dapatkan Free Fitting Premium Beautiful dalam tempoh terhad ni. Dan special price harga Runtuh PB untuk 5 orang terawal yang dapatkan PB Corset dalam bulan Mei ni.


Kuza
018 227 1997

Sunday, 15 May 2016


Hai everyone!!!

Petang ni kuza nak share satu penyakit yang maybe you all sendiri alami, atau husband you all atau ahli keluarga. Nak tahu? baca sampai habis.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ada yang mengidap BUASIR ?

Malu nak jumpa DOKTOR?

Takut nak buat PEMBEDAHAN?




Now, you all tak perlu risau ye sebab kuza nak share satu testimoni cream magic ni. Nampak macam biasa, tapi dia punya keberkesanannya memang tak boleh dinafikan.

Untuk pengetahuan you all, customer kuza ni, suami dia mengidap BUASIR. Nak kate tahap berapa tak tahu, sebab bila time nak membuang tu darah memang keluar sama, nak duduk memang tak selesa langsung, sebab buasir tu terkeluar dan selalu rase sakit-sakit. 




Dua minggu lepas, try lah CREAM MAGIC ni, Alhamdulillah...... selepas sapu seminggu, dah kurang sakit, buasir pun makin mengecut, nak duduk, nak drive kereta pun selesa je. 

Syukur sangat-sangat, sebab suami customer kuza ni, memang takut nak jumpe doktor. 

Sekarang ni pun masih sapu, hope buasir tu akan terus kecut dan hilang/sihat seperti sediakala.

Kita ikhtiar Allah jua penyembuhnya, CREAM MAGIC ni hanya perantaraannya saje. Kepada sesiapa yang mengalami BUASIR boleh ikhtiar dengan cream ni. Insyallah membantu.


KUZA
018 227 1997