Sunday, 15 May 2016


Hai everyone!!!

Petang ni kuza nak share satu penyakit yang maybe you all sendiri alami, atau husband you all atau ahli keluarga. Nak tahu? baca sampai habis.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ada yang mengidap BUASIR ?

Malu nak jumpa DOKTOR?

Takut nak buat PEMBEDAHAN?




Now, you all tak perlu risau ye sebab kuza nak share satu testimoni cream magic ni. Nampak macam biasa, tapi dia punya keberkesanannya memang tak boleh dinafikan.

Untuk pengetahuan you all, customer kuza ni, suami dia mengidap BUASIR. Nak kate tahap berapa tak tahu, sebab bila time nak membuang tu darah memang keluar sama, nak duduk memang tak selesa langsung, sebab buasir tu terkeluar dan selalu rase sakit-sakit. 




Dua minggu lepas, try lah CREAM MAGIC ni, Alhamdulillah...... selepas sapu seminggu, dah kurang sakit, buasir pun makin mengecut, nak duduk, nak drive kereta pun selesa je. 

Syukur sangat-sangat, sebab suami customer kuza ni, memang takut nak jumpe doktor. 

Sekarang ni pun masih sapu, hope buasir tu akan terus kecut dan hilang/sihat seperti sediakala.

Kita ikhtiar Allah jua penyembuhnya, CREAM MAGIC ni hanya perantaraannya saje. Kepada sesiapa yang mengalami BUASIR boleh ikhtiar dengan cream ni. Insyallah membantu.


KUZA
018 227 1997

No comments:

Post a Comment