PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Kan dah cakap... premium beautiful ni boleh buat magic. 
Just pakai je hari-hari, lama-lama makin meletops lah. Tak Rugi tau pakai korset ni, selain meramping, mengecilkan tubuh badan korang yang dah mengembang, korset ini juga boleh merawat segala penyakit yang tersembunyi dalam tubuh badan korang. Penyakit seperti cyst, fibroid, buasir, batu karang, senggugut malah kanser payudara, kanser rahim pun mampu dirawat menggunkan korset ni. Walaupun harganya sedikit mahal, tapi kesannya sangat TIP TOP. pelaburan sekali untuk seumur hidup. Cubalah..!!





















 

















love kuza
018-227 1997






Premium Beautiful Corset,  Untuk Siapa agaknya ye?
" Tak pe lah...Saya dah kurus dah, so tak perlu pakai Premium Beautiful Corset ni lagi."
"saya sihat, takde sakit apa-apa buat masa sekarang dan saya tak perlukan Premium Beautiful Corset ini."
biase je kuza dengar ayat2 ni yang keluar bila kuza syorkan Premium Beautiful, takpe lepas ni mesti korang cari kuza. 
  Premium Beautiful ni bukan korset biasa2 tau..For your info, Premium Beautiful ini 70% fungsinya adalah untuk kesihatan dan hanya 30% untuk kecantikan. So, can you guys imagine dengan pemakaian Premium Beautiful Corset ini, ianya dapat membantu kita sentiasa kekal sihat dari dalam
Premium Beautiful ni bukan untuk wanita2 gemuk saje tau...wanita kurus pun boleh pakai. Because...kurus ke gemuk ke, kalau penyakit tu nak datang, datang jugak kan?. Bermakna semua wanita terdedah dengan penyakit ....terutama penyakit tersembunyi seperti Canser. 
  Korang pernah dengar tak perkatan tong dram, biasa kan kite dengar orang bercakap....wah, body pun dah serupa tong dram! alahai...sampai hati ye cakap 
macam tong dram, 
apa perasaan korang?



so, mase ni lah kite adjust semula bentuk badan kita, nak bentuk kembali langsing seperti zaman2 anak dara. kalau sebelum kahwin, mahu je jaga body, tak nak makan banyak, nak diet lah macam2 lagi, tapi bila dah kahwin dah beranak pinak, dah tak pandai jaga, padahal selepas kahwin lah kita kene jaga betul tubuh badan. Time ni jugaklah penyakit banyak nak bertandang dan jugak tak nak kasi suami pandang wanita lain..hehe





So kali ni kuza nak share siapa yang patut memiliki
 Premium Beautiful Corset ni :)

  • Jika anda seorang yang sibuk dan mencari sesuatu yang praktikal untuk kekal sihat, cantik dan langsing, pakai Premium Beautiful Corset 8 jam sehari setiap hari akan membantu tubuh anda membakar kalori sebanyak 350-500 kalori setiap hari! 
  • Jika anda ingin mendapatkan bentuk badan idaman anda TANPA PERLU DIET yang kejam :)
  • Jika anda wanita yang hampir kepada umur lewat 30-an dan akan memasuki awal 40-an. Kenapa? Sebab pada waktu ini, kadar metablism wanita semakin menurun dan kadar metabolism yang menurun ini akan mempengaruhi hormon badan seseorang wanita. So, lama-kelamaan badan akan jadi cepat letih, lesu, berat makin bertambah jika ia dibiarkan. Premium Beautiful corset sesuai untuk anda yang ingin meningkatkan kadar metabolism tubuh anda. Bermula awal pada usia 20-an adalah terbaik! :)
  • Jika anda ingin hamil. Premium Beautiful Corset telah berjaya membantu pasangan suami isteri yang menginginkan zuriat dengan izin Allah SWT. Ini terjadi apabila rahim anda sihat. Tahukah anda bahawa memakai Long Girdle Premium Beautiful Corset setiap hari secara konsisten, akan membantu rahim anda kekal sihat dan kuat. Selain itu, ianya juga membantu peranakan anda berada pada tempat yang sepatutnya.
  • Wanita yang dalam pantang. Tak kisah lah anda melahirkan secara normal ataupun melalui pembedahan, Premium Beautiful memang wajib ada di dalam checklist berpantang anda. Ini kerana pemakaian Premium Beautiful Corset sewaktu berpantang akan membantu pengaliran darah kotor keluar dengan lancar, mengeluarkan angin dan peluh-peluh bisa dari badan. Selain itu, pemakaian Long Bra Premium Beautiful Corset sewaktu berpantang akan membantu mengurangkan kesakitan akibat bengkak susu. 




  • *****************************************
    TESTIMONI
    *****************************************























TERDAPAT 3 BAHAGIAN DALAM 
SATU SET PREMIUM BEAUTIFUL

1) Long Braissiere

Pandangan belakang dan hadapan long bra premium beautiful  

Fungsi Long Bra Premium Beautiful
  • Mengelakkan bengkak susu. Tak perlu nak letak kobis bagai kat breast kita semata-mata nak kurangkan bengkak susu tu :)

One of the testimonial from my beautiful client lepas pakai Premium Beautiful immediately after her confinement for 2 weeks. In fact the husband also love it!
 

  • Membantu mencegah Breast Cancer. Cup yang berbentuk pyramid pada long bra premium beautiful mencegah "retracted nipple" or in malay nipple masuk ke dalam.

  • Menyokong breast yang besar sebab tali long bra premium beautiful ni sangat lebar and tebal untuk meyokong payudara yang besar. Kalau you all pakai long bra premium beautiful ni sewaktu bersenam pun okay sangat sebab fungsinya yang menyokong breast kita. Almaklumla, breast kita ni bukannye otot. It just a jaringan lemak and kalau kita pakai bra yang salah, memang breast kita cepat "londeh" ..erkk

  •  Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil. Siapa yang teringin sangat nak besarkan payudara tanpa perlu menjalani pembedahan or suntikan yang menyakitkan, long bra premium beautiful ni adalah penyelesaiannya :)

  • Meransang  pengeluaran susu ibu.

  • Bahagian tengah long bra premium beautiful (bahagian hadapan yang berenda) mempunyai kandungan FIR yang tinggi. So kalau korang pakai long bra ni premium beautiful ni memang akan cover the whole area of your abdomen. Hence, long bra premium beautiful ni boleh membantu mengurangkan sakit gastrik yang kronik. Kalau masa puasa you all pakai long bra premium beautiful ni, inshaAllah tak rasa lapar at all :)
  •  

  • Memejal, menganjalkan dan mencantikkan payudara. Seriously part ni memang kena jaga betul-betul! Asset tu! :)

2) Waist Nipper




Boleh dikatakan semua orang pernah sakit belakang terutama di bahagian pinggang, sekurang-kurangnya sekali seumur hidup.
- Dianggarkan 80 peratus orang pernah mengalami sakit belakang yang menyebabkan kerja dan aktiviti harian terganggu.
- Sakit belakang juga antara punca utama ketidakupayaan bekerja dan penyumbang besar kepada pengambilan cuti sakit atau nama popularnya MC.
- Sakit belakang menduduki tangga kedua dalam masalah neurologikal (sistem saraf), kata Pakar Bedah Tulang Belakang, Dr Siow Yew Siong.
- Sakit belakang adalah PETANDA ada yang tidak kena 
dengan saraf kita.
(Note : Saraf sihat sepatutnya bergerak bebas di dalam badan bagi memastikan bekalan darah, pertukaran cecair badan dan khasiat makanan berlaku dengan sempurna. )
 
BAGAIMANA SAKIT BELAKANG TERJADI?
- POSTUR (kedudukan) badan yang tidak betul
- Melakukan aktiviti di luar kebiasaan
- Mengamalkan gaya hidup tidak aktif.
- Terlalu banyak rehat
- Duduk terlalu lama. kerana ketika duduk, kita memberi tekanan paling tinggi kepada bahagian bawah tulang belakang. 

Korang jangan tak tahu, waist nipper boleh juga digunakan oleh kaum lelaki yang inginkan perut kempis. Sinonim dengan keadaan selepas berkahwin, perut pasti maju kedepan. So, ambil alternatif mudah, cepat dan selamat tak payah pergi ke gym atau makan bermacam2 supplement untuk mengempiskan perut, pakai waist nipper je.....haa



3) Long Girdle

Pandangan hadapan and belakang Premium Beautiful Long Girdle

  • Bahagian hadapan long girdle premium beautiful "berbentuk rahim" berfungsi menyokong rahim selepas melahirkan anak. Pernah dengar tak istilah " rahim jatuh" ? Yes, fungsi long girdle ni memang membantu "mengangkat" rahim dan menyokong sepenuhnya bahagian rahim.

  • Membantu mencegah kanser rahim dari peringkat awal.

  • Technology FIR pada premium beautiful membantu untuk menstabilkan hormone wanita. To those yang ada masalah period tak teratur or masalah period yang banyak dan tak berhenti, anda boleh cuba long girdle nih.

  • Mengurangkan senggugut or "period pain"

  • Bahagian belakang long girdle premium beautiful berbentuk "heart shape" membantu mencantikkan dan menaikkan punggung. Means kalau you all dah beranak tiga orang pun, asset korang yang satu ni, cantiknya cam punggung anak dara! :)
  •  

  • Fungsi jaring pada bahagian tengah long girdle premium beautiful adalah untuk menarik keputihan yang berlebihan pada bahagian faraj wanita. Cecair putih dari bahagian faraj akan keluar dan melekat pada jaring ini dan long girdle premium beautiful akan menukarkan cecair likat ini kepada habuk (macam bedak).  Keputihan ni la yang menyebabkan masalah faraj berbau!

  • Technology FIR membantu melancarkan aliran darah dalam badan dan sekaligus mengurangkan pengumpulan toksin dalam badan.

  • Menguatkan otot pelviks. Membantu anda mencapai tahap seksual yang diinginkan bersama pasangan anda yang halal.

  • Mengurangkan kesan-kesan stretch mark, appendix operation and pembedahan selepas bersalin.
Scary and geli tak kalau kita ada this kind of stretch mark?


  • Mengecilkan peha.

  • Mengeluarkan angin yang berlebihan dalam badan. Healing crisis pada yang first time pakai long girdle premium beautiful. akan selalu kentut! baguskan? :)

Korang nak tak dapat body camni? It is possible with long girdle premium beautiful ! :)





Sesiapa yang belum lagi memiliki Premium Beautiful, elok sangatlah korang pakai sekarang, bukan setakat cantik aje, tapi korang akan dapat extra 70% kesihatan.


For free Fitting Pm/Wasap
kuza
018-227 1997





No comments:

Post a Comment