CREAM BIO EVER


Okay, today kuza nak share tentang Cream Bio Ever aka Cream Magic. Ramai sangat yang duk tanye tentang cream ni. Bahaya ke, halal ke? betul2 magic ke?.
Takpelah, kuza taknak gusarkan lagi hati korang, korang boleh baca dan tengot testimoni-testimoni mereka yang telah memakai cream magic ni.

 



Untuk pengetahuan korang....Bio ever ni bukan ubat dan tak ada unsur ubat-ubatan pun. 
Ia gunakan teknologi serapan aloe vera untuk lembutkan keratin dan buka liang roma. 

Minyak kacang soya iaitu liposom yang ada unsur diosgenin akan di hantar ke bahagian kulit dan akan selaraskan fungsi badan. 

So that, bio ever nano cream memang bagi kesan yang lebih baik di mana cara penggunaannya adalah berbeza dengan ubat-ubatan lain.

Kandungan utama dalam bio ever nano cream :-
Pegaga
Wild yam
Kacang soya

 
Keberkesanan Bio Ever Nano Cream:

Kaya dengan antioksidan dan anti penuaan…boleh la nampak lebih awet muda dari usia sebenar kita. Kaya dengan diosgenin yang boleh aktifkan hormon, di mana sangat membantu untuk menggalakkan kadar metabolisme dan selaraskan system saraf tubuh kita.
Yang ni best untuk saya, dan sure bagus jugak untuk uols tau because semua orang pun ada je kelenjar thyroid masing-masing, di mana bio ever cream ni pun baik untuk memelihara kalenjar tiroid, kalenjar adrenal, ovari dan testis serta kalenjar-kalenjar endokrin yang lain.
Tingkatkan stamina dan tenaga.


Bagaimana bio ever nano cream bertindak pada badan kita?
Cara dia :

Dengan system Bio Teknologi ia menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano seperti pegaga, wild yam dan kacang soya secara terus ke dalam darah melalui luaran kulit.

Size liposom yang kecik boleh menghantar dan membebaskan rumusan aktif yang diperlukan dengan tepat ke dalam badan.

Pegaga menggalakkan penyembuhan luka dan merangsang sintesis kolagen.

Wild yam dan kacang soya pulak, mengandungi rumusan yang boleh aktifkan hormon tumbuh-tumbuhan yang hampir sama dengan aktiviti hormon badan kita.

Kacang soya dalam bio-ever ada zat-zat semulajadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita di mana ianya amat berkesan dalam mengatasi proses penuaan. 

Diosgenin yang ada dalam bio ever pula dapat aktifkan hormone-hormon badan macam progesterone, testosterone, kortisol dan sebagainya.

Hormon-hormon yang di sebut ni dapat selaraskan system badan termasuklah fungsi metabolisme dan system saraf di samping melambatkan proses penuaan organ badan dan pelihara funsi fisiologi badan.


Lagi cepat serap makna nye badan kita mempunyai lebih banyak hormon untuk diagihkan ke tiap kelenjar endokrin. 

Boleh ke guna bio ever time haid dan dah menopaus? 

Boleh. Bio ever jugak sesuai di gunakan oleh kaum wanita yang telah mengalami menopause.

Adakah bio ever akan akibatkan haid datang awal atau tertunda? 

Progesteron yang semulajadi akan selaraskan keadaan fisiologi badan untuk kembali normal. Dalam nak selaraskan hormone pada peringkat awal, masa kedatangan haid mungkin akan ada sikit perubahan disebabkan ketidakseimbangan hormon bagi setiap individu. Namun semua nya 
akan kembali normal lepas tu.




Akibat Hormon Yang Tidak Seimbang



Antara perubahan ketara akibat hormon yang berkurangan atau tidak seimbang ini ialah
perubahan dari segi :-



Berat badan atau bentuk badan



Daya ingatan menjadi lemah



Berkurangan tenaga



Rambut gugur dan tidak bermaya



Penyakit dan berbagai-bagai lagi masalah kesihatan yang timbul




 Bio Ever sesuai ke untuk ibu menyusu?

Bio ever tak digalakkan untuk ibu yang sedang menyusu bayi. 

Sebab kandungan wild yam akan terus diserap oleh bayi melalui

 susu ibu, risau baby uol elergi yam so that ia nye akan menggangu  

system pencernaan baby.




Antara reaksi yang timbul masa proses detoksifikasi semasa gunakan bio ever?



Ada yang dapat gatal-gatal


Kulit kemerahan


Sakit kepala


Kentut-kentut


Kulit melecet



Segala symptom yang tak menyenangkan akan hilang lepas proses

 penyelarasan badan dijalankan kira-kira 7 hari ke satu bulan.


Apa pun dapatkan nasihat doktor sekiranye berlaku ketidakserasian                                                                              
sebab tahap kesihatan dan sensitiviti seseorang adalah berbeza. 



Di antara fungsi-fungsi hormon adalah seperti berikut:-

  • Penting di dalam kesihatan kulit, menjadikan kulit lebih tegang, anjal licin dan cerah berseri.
  • Menyerlahkan keremajaan dari usia sebenar
  • Membuatkan lelaki “LELAKI” dan wanita “WANITA”
  • Meningkatkan prestasi seksual, “kelakian” dan kesuburan
  • Mengawal kitaran haid, penting sewaktu hamil dan kelahiran
  • Mengawal atur degupan jantung dan pernafasan
  • Membuatkan anda tidur nyenyak di waktu malam
  • Membina tulang, memelihara otot dan melancarkan fungis sendi
  • Mengawal tekanan, mengelakkan keletihan, mengurangkan kerisauan dan mengawal  kemurungan


Cara Aplikasi Kegunaan   
 Urut dalam gerakan berpusing (lawan jam/anti-clockwise) sehingga diserap sepenuhnya 
pada bahagian berikut:


 

 

 

 

 

 



 




Sijil Halal Bio Ever. Korang tak perlu lagi ragu2 dengan status Halal ke Haram Cream ni.
 

 



 Yang berminat dengan Cream Bio Ever, boleh hubungi kuza

pm/wasap/sms/call

018-227 1997



No comments:

Post a Comment