BVSM AKA TILAM CAHAYA DHUHA



Fresh from oven


ha....ade yang cakap Bio velocity sleepmate ni TIPU!

ish, uol ni, kalau lah tipu, takkan lah berdozen-dozen berkodi-kodi agent2 seluruh malaysia duk order. setiap hari ade jer yang nakkan tilam cahaya dhuha ni ha. If uol nak tau tipu or tak, meh sini kuza nak citer pada uol yang was-was dengan kebaikan BVSM ni.


BVSM terbukti sangat-sangat-sangat membantu menyelesaikan masalah kronik berkaitan tidur tak lena atau tak cukup tidur.



so...sekiranya kita ni merupakan pekerja atau ibu ayah yang tidur pukul 12 malam dan bangun pukul 5 pagi, memang sangat digalakkan untuk tidur beralaskan pelapik tilam bio velocity ni.



Uol sendiri sure tak percaya bila bangun tidur badan rasa bagai di cas sebab tak de lagi dah tidur terganggu dan bangun pagi rasa berat badan dan berat kepala. BVSM ni lebih kepada fungsi merawat sel-sel badan kita yang banyak digunakan seharian sewaktu bekerja...senang cite fungsi BVSM ni adalah untuk merehat dan merawat sel-sel  tenaga badan yang letih dan sekaligus mengejutkan sel-sel badan dan saraf yang mati atau lumpuh akibat stroke mahupun parkinson.
BVSM ni sangat2 membantu dari segi kesihatan dan rugi sangat2 kalau tak memilikinya. Yang dah jemu makan ubat, ulang alik ke hospital, kuza amat galakkan untuk tidur atas tilam ni.

Sesiapa yang mak ayah atok nenek yang mempunyai masalah2 seperti :-
  •  sakit sendi/saraf
  • sakit tulang belakang
  • lumpuh akibat kemalangan
  • migrain
  • asma
  • anak terkena sawan
  • strok
  • gout
  • kencing manis
  • kurang nyenyak tidur
  • kuat berdengkur
  • dan lain-lain penyakit
 Rawatan tanpa ubat, hanya tidur je, Insyaallah.
Setiap penyakit ada ubatnya kecuali mati. Kita berusaha/ ikhtiar Allah jua yang menyembuhkannya









Satu rumah wajib ada satu BVSM.
Meh, kuza nak bagi harga murah2 saje.
Nak bagi korang semua sihat walafiat.


pm/wasap
kuza

018-227 1997

FB : Tengku Aspaniza

No comments:

Post a Comment