MINERAL COFFEE


Kuza penggemar tegar Mineral Coffe. Alhamdulillah semenjak minum mineral coffee, badan tidak lagi demam, selsema, batuk malah kalau sebelum ni, kalau kuza biasa sakit tumit dan lenguh2 betis, tapi sekarang tidak lagi. Syukur sangat2 bila setiap hari kuza minum, ia  membuatkan kuza sentiasa cergas dan sangat bertenaga dalam seharian. Setiap pagi satu paket dan petang satu paket. Malah ibu kuza sendiri pun dah jadi peggemar mineral coffee.


Insyaallah, minum coffee ni, badan sentiasa sihat dan bertenaga



Testimoni











 


 


  





 
 


Ada yang berminat nak try Mineral Coffe? tanpa gula tinggi magnesium, kandungan utama garam buluh, bisa memberi tenaga dan kecergasan sepanjang hari, cubalah...


Kuza mencari pengedar mineral coffee untuk Pantai Timur...Ada yang berminat? boleh hubungi kuza

Love kuza
018-227 1997



*********************************************************************************


MINERAL COFFEE
 COFFEE TERBAIK YANG PERNAH KUZA MINUM 

 Alhamdulillah hampir 4 bulan kuza amal minum coffee ni...badan sentiasa ringan, lenguh2 tiada, sakit lutut tiada, kesana kemari laju je....syukur sangat2...selain memberikan kesihatan yang baik, coffe ni juga mampu menurunkan berat badan kuza. walaupun tempoh 4 bulan...susut 3 kg...kira okay dah tu kan...yang penting...sentiasa amal minum...satu paket sari pun dah cukup.



Coffee yang sesuai untuk semua peringkat
umur dan yang berpenyakit
~ kencing manis
~ darah tinggi
~ HB rendah
~ lawas perut
~ mengantuk
~ cepat kenyang
~ anti oksidan
~ daya tumpuan tinggi
~ untuk diet mudah
 

order sekarang !!!
018-227 1997
kuza

No comments:

Post a Comment